Colin Philippi wint 3e ZomerRanking Cafe Quincy. Joey Greijn runner-up Regiodarts
Regiodarts

Colin Philippi wint 3e ZomerRanking Cafe Quincy. Joey Greijn runner-up

Colin Philippi wint 3e ZomerRanking Cafe Quincy. Joey Greijn runner-up

Op deze warme zomerdag met tropische temperaturen is de 3e ZomerRanking van Café Quincy gegooid. Het 3e toernooi bracht 38 darters naar Café Quincy. Onder deze darters mochten we zoals gewoonlijk weer een aantal nieuwe gezichten en oude bekende verwelkomen.

Door het feit dat we vandaag niet aan de 50 deelnemers komen, wordt ook in de verliezersronde gegooid in een best of 5 en schalen we in de winnaarsronde eerder op naar best of 7.

In de winnaarsronde weten Kay Smeets en Joey Greijn de finale van de winnaarsronde te behalen.

Kay Smeetsweet op zijn weg te winnen van Dhanesh Misier,, Emanuel De Geyndt, Randy Michelle, Tasso Muller en Colin Philippi.

Joey Greijn weet op zijn weg naar de finale van de winnaarsronde te winnen van Deveny Egging, Mischa Meuter, Jeremy Eikelenberg en Roy Simons. In deze spannende finale die al een bo9 is lukt het Joey Greijn om met 5-3 van Kay Smeets te winnen, en plaats zich hiermee voor de finale aan het einde van de avond.

Kay Smeets mag proberen om zich alsnog te plaatsen voor de grote finale door zich te bewijzen tegen Colin Philippi die uit de verliezersronde komt. Dit zal een bo9 zijn.

Nadat Colin Philippi iets eerder door Kay Smeets met 1-4 verlies naar de verliezersronde is gestuurd weet hij zich toch weer te plaatsen door te winnen van Nick Hendrix en Jeremy Eikelenberg. Hij is dan ook vastbesloten om nu wel van Kay Smeets te winnen en dat doet hij ook met 5-2.

De finale zal gespeeld worden tussen Joey Greijn en Colin Philippi in een bo11.

De 1e leg mag Colin beginnen. De heren zijn aan elkaar gewaagd en Colin trekt de 1e leg naar zich toe.

Joey mist in de 2e leg 135 op de dubbel bull en Colin profiteert hiervan. De 3e leg komt Joey meteen in actie en mist wederom een hoge finish van 116 maar weet toch de leg in 16 darts in zijn voordeel te beslissen.

Colin weet hier wel een antwoord op en leg 4 word dan ook in 18 darts gepakt. De 5e leg word dan de eerste 180er gegooid van de finale en Joey pakt dan ook maar meteen de winst van deze leg in 17 darts. Leg 6 is het Colin die 116 mist en Joey weet hiervan te profiteren en zet de stand gelijk op 3-3. Met een 17 darter zet Joey de stand op 4-3 in leg 7. De spanning loopt op in de ze finale als Colin het weer gelijk trekt in leg 8.

In volle overtuiging weet hij dan ook leg 9 en 10 beide in 16 darts te pakken en dwingt zo een dubbele finale af.

In deze 2e finale is het wederom Colin die mag beginnen.

Joey gaat meteen goed van start en pakt de 1e leg. Leg 2 weet hij prachtig te finishen in 14 darts. Na een misser in de 3e leg op 120 shot gaat deze leg naar Colin.

Leg 4 weet Colin de stand gelijk te trekken naar 2-2 in 18 darts. Ook leg 5 en 5 zijn in het voordeel van Colin. Maar Joey knokt zich terug door in leg 7 in 18 darts 78 uit te gooien.

Helaas voor beide heren word de spanning iets te hoog en worden de dubbels gemist in leg 8 en 9. Colin trekt uiteindelijk aan het langste eind en weet deze finalepartij dan ook te winnen met 6-3.

Vanavond zijn er 30 maximale scores van 180 genoteerd, waarvan Joey en Colin er samen 11 hebben gegooid.

Ook werden er 6 uitworpen boven de 100 genoteerd, waarvan het hoogste 127 is. Deze mocht Mischa Meuter op zijn naam schrijven en ontvangt hiervoor een gratis inschrijving bij een volgend toernooi.

De prijzenpot voor de finaledag staat na 3 toernooien al op €905,00.

Volgende week vrijdag 5 juli staat het 4e toernooi op de planning, inschrijven kan ter plekke tot 20.00 uur.

Tot dan!

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws