Dagzege OSR naar Davy van der Zande, namen finaledag bekend Regiodarts
Regiodarts

Dagzege OSR naar Davy van der Zande, namen finaledag bekend

Dagzege OSR naar Davy van der Zande, namen finaledag bekend

Na eerder de dagzege te hebben gewonnen op de 1e, 2e en 5e kwalificatiedag van de 27e editie van de Oranjebar Super Ranking ging de winst op de 12e en laatste kwalificatiedag wederom naar Davy van der Zande die zijn totaal overwinningen gedurende deze reeks hiermee op vier brengt.

Had Davy in de halve finale nog zijn handen vol tegen Wouter Vaes waarbij de winnende dubbel door hem werd gegooid voor 4-3. In de finale had Davy echter geen kind aan Gian van Veen die met 1-5 van de oche werd gestuurd. Dit betekende een domper voor de jeugdige Gian die met 4-1 zijn halve finale ruim wist te winnen van Oswin Streden die toch wel weet wat darts spelen inhoud. De dagwinst ging dus naar Davy van der Zande en voor Gian van Veen kon voor de tweede week op rij de Runner Up plaats worden genoteerd.

Uitslag kwalificatie dag 1: 1. Davy van der Zande 2. Levi Frauenfelder 3. Wesley Smits en Kevin Verbakel.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

De lijst met spelers die zich hebben weten te plaatsen voor de finale, die na deze avond kon worden opgemaakt, ziet er als volgt uit:

 Davy van der Zande

 

 Linda van Asseldonk

 Oswin Streden

 

 Annemarie Linders

 Peter van den Broek

 

 Marc Peeters

 Levi Frauenfelder

 

 Ruud Tuijtelaars

 Kevin Verbakel

 

 Paul Hendrix

 Gian van Veen

 

 Erik van Engeland

 Jermaine Wattimena

 

 Lincy Gloudemans

 Dennis Gijsberts

 

 Kathy Geeraerts

 Reserves

   

 Dennis Knapen

   

 Leon Kellenaars

   
       

Zoals gewoonlijk werd tussentijds de verliezersronde afgewerkt. De troostfinale werd deze week gewonnen door Erik van Engeland die met 4-1 te sterk bleek voor Wesley Slegers. Ook werd er gedurende de avond weer geprobeerd de Mysterie Box te openen, dit keer met een finish van 170. Helaas voor de deelnemers was niemand in staat deze finish te gooien zodat de Mysterie Box dicht bleef.

De finales van de Oranjebar Super Ranking #27 worden gespeeld op dinsdag 25 september aanstaande; aanvang is 20:00 uur. Tijdens deze avond zal bij voldoende deelname ook een zogenaamd “bij-toernooi” worden georganiseerd.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws