Danny van Trijp winnaar 46e Café ’T Hof van Jericho Moneydarts Regiodarts
Regiodarts

Danny van Trijp winnaar 46e Café ’T Hof van Jericho Moneydarts

Danny van Trijp winnaar 46e Café ’T Hof van Jericho Moneydarts

Dinsdagavond 2 oktober was de organisatie van HW Darts weer te vinden in Rotterdam voor de 46e Café 'T Hof van Jericho Moneydarts, waarbij er werd gestreden om de 1e plaats van €75,- en de overige prijzen. Met 17 deelnemers konden we om 20:00 uur van start met de poulefase om te bepalen wie er in de winnaars- of verliezersronde terecht zou komen.

In de verliezersronde waren het poulegenoten Patrick van den Boogaard en Brian Rufi die het opnieuw tegen elkaar mochten opnemen in de finale. Nadat zij in de poulefase Ruben Mesters en Jurgen Watson zagen doorstromen naar de winnaarsronde, schakelde Patrick in de knock-outfase na een bye Stefano van Engelen uit (4-3), terwijl Brian te sterk bleek voor Dennis Zijdemans (3-0) en Michel van Velzen (4-2).

Waar Patrick in de poulefase nog een minimale overwinning wist te boeken op Brian (3-2), ging het nu een stuk voortvarender. Weliswaar gaf Brian goed tegengas, maar was Patrick hem continu een stap voor. Met onder andere tweemaal een maximale score en een 144 finish was het Patrick die met een 5-0 overwinning Brian aan de kant zette en de verliezersronde voor zich kon opeisen.

Kwartfinale:

Patrick van den Boogaard – Bye

Melvin van Hulst 0–3 Stefano van Engelen

Dennis Zijdemans 0–3 Brian Rufi

Michel van Velzen 3–1 Maurice Burgemeester

Halve finale:

Patrick van den Boogaard 4–3 Stefano van Engelen

Brian Rufi 4–2 Michel van Velzen

Finale:

Patrick van den Boogaard 5–0 Brian Rufi

In de winnaarsronde zette Wesley zijn goede vorm in Café ’T Hof van Jericho voort door net als de twee toernooien van de week ervoor een finaleplaats af te dwingen. In een poule van drie werd Michel van Velzen tweemaal verslagen, waarna een winst- en verliespartij tegen Zereso Zeverboom genoeg bleek voor de eerste plaats, hetgeen werd beloond met een bye. Vervolgens kende hij geen genaden met Mareno Michels (4-2) en Ferry Wennekes (5-2), waarna hij het in de finale mocht opnemen tegen Danny van Trijp.

Danny legde eenzelfde scenario af door in een poule van drie tweemaal te winnen van Maurice Burgemeester en na een winst- en verliespartij tegen Ricardo van der Vloed zijn poule winnend af te sluiten, hetgeen ook hem een vrije ronde opleverde. Een duidelijke overwinning op Ruben Mesters volgde (4-1), waarna Daniel Geysendorpher na een spannende partij het onderspit moest delven (5-3).

Waar Wesley tijdens de 45e editie de zege met 6-5 aan Mareno Michels moest overlaten, hetgeen hij afgelopen zondag herstelde door met een 6-5 overwinning ten kosten van Daniel Geysendorpher de 4e editie van de Open Café ’T Hof van Jericho Singles 2018 te winnen, kon hij nu minder partij bieden aan Danny. De pijp leek leeg en Danny speelde een zeer solide wedstrijd. Zodoende was het Danny die met een klinkende 6-1 overwinning de 46e Café ’T Hof van Jericho Moneydarts 2018 op zijn naam schreef en de rijkst gevulde enveloppe met €75,- in ontvangst mocht nemen.

Kwartfinale:

Ruben Mesters 1–4 Danny van Trijp

Daniel Geysendorpher 4–0 Zereso Zeverboom

Ferry Wennekes 4–3 Jurgen Watson

Wesley Plaisier 4–2 Mareno Michels

Halve finale:

Danny van Trijp 5–3 Daniel Geysendorpher

Ferry Wennekes 2–5 Wesley Plaisier

Finale:

Danny van Trijp 6–1 Wesley Plaisier

Daarnaast had Mareno Michels met 5 stuks het grootste aandeel in de 24 gegooide 180’ers, terwijl de hoogste finish van 167 uit handen kwam van Daniel Geysendorpher.

Aanstaande dinsdag kan er weer tot 19:45 uur worden ingeschreven voor het wekelijkse moneydartstoernooi in Café 'T van Jericho te Rotterdam, waarna om 20:00 uur de strijd zal losbarsten om de minimale 1e plek van €75,- en de overige prijzen. Tevens zijn we er zaterdagavond 13 oktober ook te gast voor ditmaal een sfeervol mixkoppeltoernooi, waar de hoofdprijs minimaal €100,- zal bedragen.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws