Huybrechts, Plaisier en Van Tiel winnen bij de Valk in Dongen Regiodarts
Regiodarts

Huybrechts, Plaisier en Van Tiel winnen bij de Valk in Dongen

Op zondag 4 oktober werd het vijfde toernooi gespeeld voor de ranking. Door wederom beperkingen van de regering mogen er maximaal maar 30 darters deelnemen aan de toernooien. Er werd een single en een koppeltoernooi gespeeld.

Voor het toernooi waren 25 single en 28 koppelspelers aanwezig. Het koppeltoernooi werd gespeeld in poules, het single k.o. Beide toernooien hadden natuurlijk ook een winnaars en een verliezersronde. Er werd gestart met de koppelwedstrijden.

Kim Huybrechts en Ronny Huybrechts werden finalisten door winst op Pim van Bijnen en Viani van den Bergh. In de andere halve finale wonnen Tinus van Tiel en Wesley Plaisier van Ramon Bressers en Dennis van Strien. In een spannende finale ging de winst met 4-3 naar Wesley en Tinus, proficiat.

Steven Raman en Bjorn Vervloet wonnen de finale in de verliezersronde met 3-1 van Antos Jankowski en Roy Netten. De hoogste uitworp ging naar Brian Raman met 2x 124. Ronny Huybrechts gooide 112 uit en Kenny Koelewijn 105. Hierna gingen de singles van start.

Ronny Huybrechts ging naar zijn 2e finale door winst op Kenny Koelewijn, Bjorn Vervloet en Pim van Bijnen. Ook koppelmaat Kim Huybrechts plaatste zich voor de 2e finale door winst op Dennis van Strien, Corné van Mastrigt, Brian Raman en Viani van den Bergh.

In de finale was Kim met 5-3 de sterkste en won het single toernooi, proficiat.

Rens Heijmans won met 3-1 in de finale van de verliezersronde tegen Ramon Bressers.

De hoogste uitworp ging naar Ronny Huybrechts met 144, Ronny had ook nog 130 uitworp. Kim Huybrechts gooide 126 uit, Brian Raman had uitworpen van 120 en 118. Patrick van Gelder had een uitworp van 107 en Pim van Bijnen 102.

In totaal werd er 32x 180 gegooid, beloond met een gratis consumptie (max. 2 p.p.)
7x 180 voor Kim Huybrechts
4x 180 voor Ronny Huybrechts en Pim van Bijnen
3x 180 voor Bjorn Vervloet en Rens Heijmans
2x 180 voor Mark Bakx, Viani van den Bergh en Steven Raman
1x 180 voor Corné van Mastrigt, Kenny Koelewijn, Tinus van Tiel, Jeroen Kimenai en Antos Jankowski.