Jordy Waalboer wint na een thriller de tweede Dinsdagavondranking bij CHC van Remco van Gool Regiodarts
Regiodarts

Jordy Waalboer wint na een thriller de tweede Dinsdagavondranking bij CHC van Remco van Gool

Jordy Waalboer wint na een thriller de tweede Dinsdagavondranking bij CHC van Remco van Gool

Op dinsdagavond 28 augustus was het alweer tijd voor de tweede rankingavond van het nieuwe rankingseizoen, en na een succesvolle eerste avond met 36 darters, waren vandaag 31 darters bijeen gekomen om te kijken wie deze rankingavond na zich toe zou trekken.

De 31 spelers werden verdeeld over zeven poules van vier, en een poule van drie. Hierdoor waren er nog twee van de tien banen beschikbaar om in te gooien. Zoals gewoonlijk plaatsten de nummers een en twee van de poule zich voor de winnaarsronde, de overige 15 spelers mochten in de verliezersronde gaan bepalen wie de sterkste zou zijn.

In de eerste halve finale van de winnaarsronde speelden Bram Jongejeugd en Remco van Gool tegen elkaar. Bram neemt rap een 3-0 voorsprong, maar leg na leg komt Remco dichterbij. Uiteindelijk gooit Remco ook nog de beslissende dubbel en wint deze halve finale met 4-3.

De tweede halve finale ging tussen Jordy Waalboer en Kevin Stolzenbach. Ook deze finale ging tot het gaatje: uiteindelijk gooide Jordy de laatste dubbel om met 4-3 de finale te bereiken.

De finale werd dus gespeeld tussen Remco van Gool en Jordy Waalboer. Remco ging rap van start en kwam 3-0 voor. Remco stond op 135 voor de wedstrijd en besloot met nog één pijl in de hand om hem weg te zetten op een dubbel. Als hij wel voor de bull's eye was gegaan, had hij de mystery finish van 135 wellicht gegooid! Uiteindelijk wist Jordy bij een 4-4 gelijke stand de beslissende dubbel te gooien en zo toch als winnaar uit de bus te komen.

Ook in de verliezersronde werd er gestreden voor wat men waard was. In de finale stonden verrassing Ron Schouten en Peter de Jong tegenover elkaar. Ron had de ronde ervoor met 3-0 van Dimitry Holowacky gewonnen, terwijl Peter met 3-1 van Vincent Lamers won.

Er werden in totaal tweeëntwintig keer 180 gegooid, Ron Schouten en Toby Vossen gooiden allebei de meeste met 3 stuks..

Er werden in totaal tien 100+ finishes gegooid. De hoogste was voor Kevin Stolzenbach met 144. Hij bleef hiermee nipt Ron Schouten voor die 120 gooide.

De mystery finish was niet gegooid! Hij was gevallen op 135 waar Remco van Gool dus een kans op had maar hij besloot hem weg te zetten op een dubbel. De mystery pot gaat dan ook met het maximale bedrag van 250 euro mee naar de volgende dinsdagavond ranking.

De negendarter was ook niet gegooid! Deze pot bedraagt op dit moment al meer dan 650 euro en zal ook mee gaan naar de volgende dinsdagranking.

De volgende ranking zal plaats gaan vinden op dinsdagavond 4 september. Inschrijven is wederom tot 19.30, inschrijfgeld bedraagt 6 euro. Voor meer informatie CHC Darts of Leo Hendriks op Facebook.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws