Home Regiodarts Koppel Blokhuis/Hankamp winnen het Holthuis koppeldarttoernooi

Koppel Blokhuis/Hankamp winnen het Holthuis koppeldarttoernooi

Op vrijdagavond 11 jan werd erin het gezellige cafe Holthuis te Westerhaar weer een koppeldarttoernooi gehouden. Aangezien er maar 4 dartbanen zijn konden vooraf er maar 20 koppels meedoen. Maar omdat er toch nog een paar koppels mee wilden doen werd er besloten om 4 poules van 6 te maken.

Dus het was volle bak in het cafe ,maar de gezelligheid leed er niet onder, integendeel het was beregezellig ook dankzij de mooie verloting die werd gedaan na de poules door de dartvereninging Holthuis met ludieke prijzen en een hoofdprijs , een mooi dartbord. Deze ging naar de heer Kist . Aangezien de vaste persoon de heer Appelmoes ziek was om het toernooi te doen werd als vervanger Dinand gevraagd . Hij liet het toernooi gezellig doorlopen en begon om 19.25 met de poules, 4 van 6 dus waarin 501/3 gespeeld werd.

Tegen 22.15 waren alle poules klaar, daarna volgde dus eerst de verloting wie wat gewonnen had en daarna kon Dinand de wedstrijden omroepen in de knockout. De nrs 1 t/m 4 gingen naar de W.R, de andere 8 koppels mochten nog spelen in de V.R. Het werd iets later dan gewoonlijk maar dat mocht de pret niet drukken, om 1.30 was het afgelopen en werden de prijzen met bekers uitgereikt. De hoogste uitgooi kwam op naam van Bert de Lange met 158.

Hier de uitslagen:

W.R L16:
J Brink/W Zomer- T Mulder/T Huiskes 3-0, B Blokhuis/R Hankamp- D Dozeman/G Boezelman 3-0, Jamie Kelder/C Ormel- L de Witte/R Schoenmaker 3-2, H Prijs/E Klos- L Snippe/M Dekker 3-0, R Kikkert/B de Lange- J Scholten/R Beugelink 3-1, J en G Bakhuis- G Ekkel/M Jansen 3-2, R v/d Velde/B Hofmeier- J Kleine/G Wind 3-0, E Snippe/J de Jong- J Wunnink/R Reekers 3-0

W.R 8:
B Blokhuis/R Hankamp- J Brink/W Zomer 3-2
H Prijs/E Klos- J Kelder/C Ormel 3-0
R Kikkert/B de Lange- J en G Bakhuis 3-0
E Snippe/J de Jong- R v/d Velde/B Hofmeier 3-0

W.R halve finales:
B Blokhuis/R Hankamp- H Prijs/E Klos 4-2
B de Lange/R Kikkert- J de Jong/E Snippe 4-2

Finale:
B Blokhuis/R Hankamp- B de Lange/R Kikkert 4-0
1 Bart Blokhuis/Ruud Hankamp
2 Bert de Lange/Ron Kikkert
3 Henk Prijs/Erik Klos
3 Joey de Jong/Erwin Snippe

V.R L8:
S Wind/M Jasper- H Zomer/K Brink 2-1
E Happs/R Post- S de Rooij/J Kikkert 2-1
E Snippe/J v Dijk- R Snippe/J Hagedoorn 2-0
S Schoppers/J de Jager- M Klaas/K Rekers 2-0

Halve finales:
E Happs/R Post- S Wind/M Jasper 2-0
E Snippe/J v Dijk- S Schoppers/J de Jager 2-1

Finale:
E Happs/R Post- E Snippe/J v Dijk 3-2
1 Edward Happs/Roy Post
2 Eddie Snippe/Jacob van Dijk
3 Stefan Schoppers/Johan de Jager
3 Stefan Wind/Mark Jasper