Richard de Bie wint 4e Dinsdagranking ten koste van Kevin Stolzenbach Regiodarts
Regiodarts

Richard de Bie wint 4e Dinsdagranking ten koste van Kevin Stolzenbach

Richard de Bie wint 4e Dinsdagranking ten koste van Kevin Stolzenbach

Op dinsdagavond 28 mei was het tijd voor de vierde Dindagavondranking van de 15e cyclus. Door verschillende redenen hadden maar 15 spelers zich verzameld voor de ranking, waardoor er met recht over een rustige avond gesproken kon worden. Deze spelers werden verdeeld in drie poules van vier en een poule van 3.

Zoals gewoonlijk plaatsten de nummers een en twee van de poule zich voor de winnaarsronde, de overige 7 spelers mochten in de verliezersronde gaan bepalen wie de sterkste zou zijn...

In de eerste halve finale van de winnaarsronde speelden Ron Schouten en Richard de Bie tegen elkaar. Scorend waren de heren wel aan elkaar gewaagd, al was Richard de boven liggende partij. Voeg hierbij het missen van kansjes door Ron, gevolg was een comfortabele 4-1 overwinning voor Richard.

In de tweede halve finale speelden Sylvano de Bie en Kevin Stolzenbach tegen elkaar. Sylvano nam een 2-0 voorsprong, maar Kevin kwam langszij en kwam 3-2 voor. Hij miste enkel wat matchdarts waardoor Sylvano de stand weer gelijk trok. In de laatste leg kregen bij heren pijlen voor de winst, en was het uiteindelijk Kevin die de beslissende dubbel gooide.

De finale werd dus gespeeld tussen Richard de Bie en Kevin Stolzenbach. Richard nam hierin een ruime voorsprong, mede door een aantal 180’ers en 100+ finishes. Maar Kevin knokte zich nog terug, mede door een 130 finish kwam hij nog op 2 legs. Maar hij kon niet voorkomen dat Richard met 5-2 de overwinning naar zich toe trok.

Ook in de verliezersronde werd er gestreden voor wat men waard was. In de finale stonden Leo Hendriks en Rene Trum. Leo had de ronde ervoor met 3-0 van Macy Trum gewonnen, terwijl Rene met dezelfde cijfers te sterk was voor Jacqueline vd Hoven.

In de finale ging het nog gelijk op tot 2-2, daarna was Leo echter weg en pakte hij de finale met 4-2.

Er werden in totaal zeven keer 180 gegooid. Kevin Stolzenbach en Leo Hendriks hadden beide de meeste, met elk 2 stuks.

Er werden in totaal acht 100+ finishes gegooid. De hoogste was voor Ron Schouten met 164, gevolgd door Kevin Stolzenbach die 130 uitgooide.

De mystery finish was niet gegooid. De mysterypot zal de volgende ranking met meer dan 70 euro starten.

De negendarter was niet gegooid! Deze pot gaat al over de 860 euro en zal mee gaan naar de volgende dinsdagranking.

De volgende ranking avond vindt plaats op dinsdag 4 juni. Inschrijven is wederom tot 19.30, inschrijfgeld bedraagt 6 euro. Voor meer informatie CHC Darts of Leo Hendriks op Facebook of de website www.svchc.nl (kopje darts).

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws