SterkDarts kondigt het Limburg Darts Championship aan Regiodarts
Regiodarts

SterkDarts kondigt het Limburg Darts Championship aan

SterkDarts kondigt het Limburg Darts Championship aan

SterkDarts heeft de reeks Darts Championships, waarin ze proberen alle provincies aan te doen, uitgebreid. volgt nu ook het Limburg Darts Championship! Het Limburg Darts Championship is een open toernooi een bestaat uit twee singletoernooien. Zowel op zaterdagavond als op zondagmiddag worden een herensingletoernooi en een damessingletoernooi gehouden. Twee singletoernooien in een weekend op dezelfde locatie, dat is voor SterkDarts een uniek toernooiformat!

Op zaterdag 5 juni vindt het Open De Berkhorst plaats. Een dag later is dus het Limburg Darts Championship 2021. Twaalf jaar geleden, in 2008, werd het Open De Berkhorst ook gespeeld, destijds was Gino Vos de winnaar en versloeg hij in de finale Pedro Heijnen.

Een prijzenpot van € 1.500,- is beschikbaar gesteld voor het eerste Limburg Darts Championship. Beide dagen mag de winnaar bij de heren € 200,- in ontvangst nemen en de winnares van het damestoernooi neemt beide dagen € 100,- mee naar huis.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws