Toon Greebe wint zesde dinsdagavondranking Schutskamp Regiodarts
Regiodarts

Toon Greebe wint zesde dinsdagavondranking Schutskamp

Toon Greebe wint zesde dinsdagavondranking Schutskamp

Op dinsdagavond 11 juni was het tijd voor de zesde Dindagavondranking van de 15e cyclus. Er hadden zich 21 spelers gemeld voor deze speelavond, die werden verdeeld in drie poules van 4 en drie poules van 3.

Zoals gewoonlijk plaatsten de nummers een en twee van de poule zich voor de winnaarsronde, de overige 9 spelers mochten in de verliezersronde gaan bepalen wie de sterkste zou zijn...

In de eerste halve finale van de winnaarsronde speelden Richard van Zijtveld en Toon Greebe tegen elkaar. Toon nam snel een 3-0 voorsprong en gaf deze niet meer af en kon zo makkelijk met 4-1 de winst binnen harken.

In de tweede halve finale speelden Richard de Bie en Danny Klerks tegen elkaar. Danny kon zijn niveau van de rest van de avond niet vasthouden en Richard gooide sterk. Gevolg was ook hier een 4-1 overwinning.

De finale werd dus gespeeld tussen Richard de Bie en Toon Greebe. De mannen maakten er een mooie wedstrijd van. Toon plaatste de eerste break, maar werd direct terug gebroken. Bij een 3-2 achterstand mistte Richard een 140 finish en hiermee was de wedstrijd gespeeld. Toon pakte deze en de volgende leg om de wedstrijd met 5-2 te winnen.

Ook in de verliezersronde werd er gestreden voor wat men waard was. In de finale stonden Jordy Waalboer en Jan Chambon. Jordy had de partij ervoor van Rene Trum gewonnen, terwijl Jan nipt met 3-2 van Stefan Burgers won.

In de finale zelf wist Jordy met ruime cijfers 4-1 van Jan Chambon te winnen en pakte hiermee dus de verliezersronde.

Er werden in totaal negentien keer 180 gegooid. Richard de Bie had de meeste met 6 stuks en werd gevolgd door Toon Greebe en Richard van Zijtveld, die er elk 3 gooiden.

Er werden in totaal negen 100+ finishes gegooid. De hoogste was voor Ron Schouten met 158, gevolgd door Toon Greebe die 126 uitgooide.

De mystery finish was niet gegooid. De mysterypot zal de volgende ranking met meer dan 80 euro starten.

De negendarter was niet gegooid! Deze pot gaat al over de 870 euro en zal mee gaan naar de volgende dinsdagranking.

De volgende ranking avond vindt plaats op dinsdag 18 juni. Inschrijven is wederom tot 19.30, inschrijfgeld bedraagt 6 euro. Voor meer informatie CHC Darts of Leo Hendriks op Facebook of de website www.svchc.nl (kopje darts).

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws