Wilco Vermeulen wint bij De Valk in Dongen met een 170-finish Regiodarts
Regiodarts

Wilco Vermeulen wint bij De Valk in Dongen met een 170-finish

Wilco Vermeulen wint bij De Valk in Dongen met een 170-finish

Zondag 9 december werd het 11e toernooi verspeeld van de 34e open ranking in café de valk. Er werd een single en een koppel toernooi verspeeld. Het koppel toernooi werd verspeeld in poules, het single toernooi k.o. Beide toernooien hadden een winnaars en een verliezersronde.

Er werd gestart met de koppelwedstrijden. Willy van de Wiel en Ronnie Brands werden finalisten door winst op Romy Vermeulen en Wilco Vermeulen. In de andere halve finale wonnen Corné van Mastrigt en Jurgen Evers van Carlo van Cleef en Peter Dekkers. In een spannende finale ging de winst met 4-3 naar Willy en Ronnie, proficiat. Djowy Verhagen en John Wanders wonnen de finale in de verliezersronde met 3-1 van Dennis van Strien en Mick Hoevenaars.

De hoogste uitworp ging naar Dennis van Strien met 160, Willy van de Wiel gooide 116 uit.. Hierna gingen de singles van start. Willy van de Wiel ging naar zijn 2e finale door winst op Corné van Mastrigt. Wilco Vermeulen werd finalist door winst op Pim van Bijnen.

In een uitstekende finale ging de winst met 5-4 naar Wilco die daarmee het single toernooi won, proficiat. Francois Gruteke won met 3-2 in de finale van de verliezersronde van Dennis van Strien.

De hoogste uitworp bij de singles ging naar Wilco Vermeulen met een perfecte 170, Wilco gooide ook nog 108 en 107 uit. Verder de volgende uitworpen: Dennis Hendrickx 117, Pim van Bijnen 105, Roy Netten 100. In totaal werd er 37x 180 gegooid, beloond met een gratis consumptie (max. 2 p.p.) 9x 180 voor Wilco Vermeulen. 7x 180 voor Willy van de Wiel 5x 180 voor Carlo van Cleef 2x 180 was er voor Marly van den Heuvel, Djowy Verhagen, Pim van Bijnen, Maikel Verberk, Dean de Wulf en Corné van Mastrigt. 1x 180 voor Jurgen Evers, Jeroen van Bijnen, Dennis van Strien en Mick Hoevenaars.

WINAARSRONDE SINGLE 1. Wilco Vermeulen
2. Willy van de Wiel
3. Corné van Mastrigt Pim van Bijnen
5. Carlo van Cleef Henri van Es Ronnie Brands Alex Michielsen

WINNAARSRONDE KOPPELS
1. Willy van de Wiel – Ronnie Brands
2. Corné van Mastrigt – Jurgen Evers
3. Carlo van Cleef – Peter Dekkers Romy Vermeulen – Wilco Vermeulen
5. Joery van Domburgh – Alex van Oorschot Pim van Bijnen – Maikel Verberk Jeroen van Bijnen – Theo Lambregts Dennis Hendrickx – Francois Gruteke

VERLIEZERSRONDE SINGLE
1. Francois Gruteke
2. Dennis van Strien
3. Theo Lambregts Dennis Hendrickx

VERLIEZERSRONDE KOPPELS
1. Djowy Verhagen – John Wanders
2. Dennis van Strien – Mick Hoevenaars
3. Marly van den Heuvel – Alex Michielsen Dean de Wulf – Thijs Gremmen

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws