Aileen de Graaf ook actief naast podium van Finder Darts Masters WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Aileen de Graaf ook actief naast podium van Finder Darts Masters

Aileen de Graaf ook actief naast podium van Finder Darts Masters

Op de Finder Darts Masters spant Aileen de Graaf zich niet alleen in op het grote podium maar zodra ze niet hoeft te gooien kan ze ook gespot worden met een collectebus in de hand. DartsForever is op vrijdag en zaterdag met een stand aanwezig in Egmond aan Zee en als ambassadrice helpt De Graaf graag een handje mee. Op vrijdag is ze al gespot vol leuke dartsartikelen en een collectebus en ook zaterdag zal ze wanneer mogelijk nog een keer haar ronde maken bij de aanwezige dartssupporters.

Ben je aanwezig en wil je KiKa steunen met de aankoop van een dartsartikel of een donatie? Doe dit dan vandaag nog want op zondag zal de stand niet aanwezig zijn.

Ben je niet in Egmond aan Zee dit weekend en wil je KiKa toch steunen? Blijf dan Dartfreakz.nl en DartsForever volgens tijdens het PDC WK want dan zal er weer een veiling worden georganiseerd waarbij de opbrengst volledig ten goede komt aan KiKa.

Foto: Evert Zomer

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws