Home BDO/WDF Hoofdnieuws BDO bestuurslid dient met onmiddellijke ingang zijn ontslag in

BDO bestuurslid dient met onmiddellijke ingang zijn ontslag in

Naar aanleiding van het gedoe omtrent het prijzengeld voor de spelers van het BDO WK heeft bestuurslid Martyn Moore besloten om zijn functie neer te leggen.

De BDO Marketing Director heeft middels een brief zijn ontslag ingediend en licht tevens voor een klein deel toe wat er binnen het bestuur is misgegaan.

Dartfreakz.nl heeft inmiddels contact gehad met Martyn Moore zelf die bevestigd dat de brief daadwerkelijk van hem afkomstig is.

Hierin valt het volgende te lezen:

“Beste iedereen,

Ik, Martyn Moore, neem bij deze ontslag als bestuurslid van de BDO. Reden is het gebrek aan communicatie binnen het bestuur en de onzekerheid richting de spelers omtrent het prijzengeld tot na afloop van het BDO WK. Op 6 januari hebben we als bestuur een minimum prijzenpot afgesproken en dit bericht zou worden verspreid naar alle deelnemers, maar dat is niet gebeurd.

Voor mijn gevoel heeft dit al het harde werk, dat we hebben verricht voor het BDO WK op de nieuwe locatie, teniet gedaan.  Ik voel me dan ook misleidt door deze hele situatie en ik begrijp de spelers maar al te goed.

Ik wens de BDO en alle nog zittende bestuursleden al het beste toe voor de toekomst.

Met vriendelijke groet,
Martyn Moore”