BDO voorzitter reageert op besluit WDF omtrent BDO-toernooien WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

BDO voorzitter reageert op besluit WDF omtrent BDO-toernooien

BDO voorzitter reageert op besluit WDF omtrent BDO-toernooien

lieten we weten dat de WDF het besluit heeft genomen om BDO-toernooien niet langer te erkennen. Dit naar aanleiding van de problemen op de BDO Masters waarbij de organisatie zich niet aan de regels heeft gehouden.

Als reactie hierop is de WDF bezig met het ontwikkelen van een wereldwijd circuit die alle WDF-spelers de kans biedt om zich te kwalificeren voor de WDF-majors via de WDF-ranking.

Inmiddels heeft Des Jacklin, voorzitter van de BDO, gereageerd op dit besluit.

"We zijn namens de BDO bezig met de brief die we hebben ontvangen van de WDF en dit is nu in handen van onze notaris. Ik heb een briefconcept klaarstaan dat vanavond of morgen aan alle 'Counties' zal worden verstuurd."

Hij vervolgt: "Wat ik nu kan zeggen is dat iedereen moet stoppen om de BDO kapot proberen te maken op social media. Ga achter ons staan en we komen er samen uit."

"Oh, en koop een kaartje voor de O2. Ik ben al mijn beloftes nog nagekomen en nu ben jij aan de beurt," aldus Des Jacklin.

Her bericht is inmiddels weer verwijderd maar het is hieronder nog te lezen.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws