Joey ten Berge en Edwin Max openen Zuiderduin Masters WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Joey ten Berge en Edwin Max openen Zuiderduin Masters

Joey ten Berge en Edwin Max openen Zuiderduin Masters

Gisteren vond de loting van de Zuiderduin Masters plaats welke, voor degenen die het hebben gemist te bekijken is. Inmiddels is ook het speelschema bekend en deze leert ons dat het toernooi op vrijdag om 19:30 uur geopend zal worden door het duel tussen Joey ten Berge en Edwin Max. Aansluitend wordt de damespartij tussen Aileen de Graaf en Tamara Schuur gespeeld waarna Darryl Fitton en Salmon Renyaan aan de oche treden. Nog 9 partijen zullen diezelfde avond volgen waarna het toernooi op zaterdag zal worden voortgezet.

Om het volledige speelschema te bekijken met de wedstrijden die op vrijdag 9 december, zaterdag 10 december en zondag 11 december zullen worden gespeeld verwijzen we je graag door naar deze pagina.

SPEELSCHEMA ZUIDERDUIN MASTERS

----------------------------------------------------------------------------------------
Dit unieke dartsevenement op eigen bodem mag je als dartsliefhebber natuurlijk niet missen. Voor toegangskaarten verwijzen we je graag door naar deze pagina en voor een volledig arrangement inclusief overnachtingen kun je een boeking doen op deze pagina. Uiteraard zal ook Dartfreakz.nl ter plekke aanwezig zijn in Egmond aan Zee voor verslaglegging, een fotoreportage en meer.
..
KAARTEN KOPEN - ARRANGEMENT BOEKEN
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws