Oud PDC-speler mogelijk via opmerkelijke wijze naar BDO World Trophy WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Oud PDC-speler mogelijk via opmerkelijke wijze naar BDO World Trophy

Oud PDC-speler mogelijk via opmerkelijke wijze naar BDO World Trophy

Vanochtend maakten we de loting van de BDO World Trophy bekend in .

Een aantal Nederlanders weten nog niet wie hun tegenstander is omdat ze een qualifier treffen uit het kwalificatietoernooi dat een dag voor het toernooi wordt gespeeld.

Maar er is ook een plek gereserveerd voor een 'Asian qualifier or Stand-By Unkown'. Deze plek zou worden ingevuld door een speler die zich via een kwalificatietoernooi in Azië zou plaatsen voor deze major van de BDO.

Eind vorig jaar was eenzelfde plek gereserveerd voor de Lakeside maar deze werd toen niet gevuld door een qualifier uit Azië omdat dit kwalificatietoernooi niet gespeeld bleek te zijn.

Toen was het Wes Newton die zich alsnog via deze opmerkelijke wijze een weg baande naar het WK van de BDO.

Omdat Daniel Day de positie van Dave Cameron heeft ingenomen lijkt Wes Newton de aangewezen persoon om deze plek te vervullen wanneer geen Aziatische deelnemer blijk te zijn.

Zoals de tekst in de sheet ook verhuld is er nog een hoop onduidelijkheid, maar het lijkt niet onwaarschijnlijk dat ex PDC-speler Wes Newton zich mogelijk weer via een opmerkelijke wijze weet te plaatsen voor een major bij de BDO.

https://www.dartfreakz.nl/blog/wdfbdo-hoofdnieuws/wesley-newton-via-opmerkelijke-wijze-alsnog-naar-lakeside-2019/

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws