Peters schrijft geschiedenis met hoogste finish ooit in BDO damesdarts WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Peters schrijft geschiedenis met hoogste finish ooit in BDO damesdarts

Peters schrijft geschiedenis met hoogste finish ooit in BDO damesdarts

Ann-Louise Peters heeft op de Lakeside 2016 geschiedenis geschreven. De Deense gooide de hoogste finish in de geschiedenis van het BDO damesdarts. Peters wist een 160 finish te produceren in haar kwartfinale partij tegen Zoe Jones.

Outsider Ann-Louise Peters komt verrassend sterk voor de dag op het BDO dames wereldkampioenschap. In de eerste ronde wist zij titelfavoriet Fallon Sherrock naar huis te sturen. Ook in de partij tegen Zoe Jones was zij de 'underdog', maar zij wist ook Jones achter zich te laten. Naast de 160 finish, gooide Peters ook nog een 140 finish. In de halve finale komt de vrolijke Ann-Louise wederom tegenover een sterke tegenstandster te staan. Dan mag zij het opnemen tegen Deta The Dark Destroyer Hedman.

De dames halve finales worden vrijdagavond gespeeld. Dan komt ook onze Aileen de Graaf in actie. De Nederlandse treft negenvoudig BDO wereldkampioene Trina Gulliver.

Het filmpje met de 160 finish van Ann-Louise Peters is te zien op onze Facebook pagina.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws