Scott Waites is veruit de grote favoriet voor de Lakeside 2012 WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Scott Waites is veruit de grote favoriet voor de Lakeside 2012

Scott Waites is veruit de grote favoriet voor de Lakeside 2012

Van 7 tot en met 15 januari wordt in Frimley Green de Lakeside gespeeld waarbij er maar liefst 9 Nederlanders in actie gaan komen. Hiertoe rekenen we 8 Nederlanders die de pijlen ter hand zullen nemen en 1 landgenoot die het podium zal betreden met een microfoon. Ron Meulenkamp, Fabian Roosenbrand, Wesley Harms, Willy van de Wiel, Jan Dekker, Christian Kist, Benito van de Pas en Joey te Berge zullen plaatsnemen achter de oche over enkele weken.

Inmiddels is ook bekend dat de droom van Marco Meijer wordt verwezenlijkt. Hij is opgeroepen om als mastercaller actief te zijn tijdens de aanstaande editie van de Lakeside.

Ondanks al deze Nederlandse inbreng zal de winst naar verwachting toch naar een Engelsman gaan. Scott Waites wordt in ruim 40 procent van de voorspelling aangewezen als de gedoodverfde favoriet. Sinds gisteren is het mogelijk om deel te nemen aan de Lakeside Dartpoule waarbij enkele zeer leuke prijzen te winnen zijn. Deze worden op een later moment bekend gemaakt.

Deelnemen aan de Lakeside Dartpoule kan op deze pagina.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws