Spelers boeken verkeerde vlucht door onjuiste data in BDO agenda WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Spelers boeken verkeerde vlucht door onjuiste data in BDO agenda

Spelers boeken verkeerde vlucht door onjuiste data in BDO agenda

Deze week kwam er eindelijk duidelijkheid over de locatie van de World Darts Trophy. Lang heeft men moeten wachten op deze bevestiging waarna men spoedig vervoer en een overnachting moest regelen.

Maar dat het ook fout kan gaan wanneer de locatie wel op tijd is geregeld blijkt bij het Isle of Man Festival. In de aankondiging werd namelijk pardoes de verkeerde data vermeld en ook in de agenda van de BDO stond het toernooi een weekend te vroeg vermeld.

De fout werd afgelopen woensdag ontdekt en hersteld maar op social media zijn enkele spelers die aangeven al een vlucht te hebben geboekt voor het verkeerde weekend.

Ze hebben daarentegen nog wel even de tijd om het te herstellen aangezien dit gaat over het Isle of Man Festival welke van 12 tot en met 15 maart 2020 zal worden gespeeld.

Vanaf zaterdag gaat de World Matchplay van start met 5 Nederlanders. Doe gratis mee met onze dartpoule en maak kans op leuke prijzen.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws