BDO spelers tekenen petitie vanwege aanpassingen World Masters WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

BDO spelers tekenen petitie vanwege aanpassingen World Masters

BDO spelers tekenen petitie vanwege aanpassingen World Masters

Het voormalige Winmau World Masters is niet meer, vanaf dit jaar gaat het toernooi door het leven als de One80 L-style World Masters.

Maar het is niet alleen de naam die wordt gewijzigd. Zo dient er inschrijfgeld te worden betaald, is er gekozen voor een nieuwe locatie, zijn de speeldata gewijzigd en komen de geplaatste statussen te vervallen.

Met name de laatste twee wijzigingen hebben ertoe geleid dat er ontevredenheid is ontstaan onder verschillende topspelers van de BDO.

Zo laat Live Darts weten op de hoogte te zijn dat er tijdens het Open Zweden, welke eind augustus is gespeeld, enkele topspelers van de BDO een petitie hebben getekend waarin staat dat ze tegen het vervallen van de seeding zijn.

Dit gaf de topspelers namelijk de gelegenheid dat ze instroomden zodra de podiumwedstrijden begonnen. Vanaf dit jaar zullen ze dus direct vanaf dag 1 op de vloer al in actie moeten komen.

Of het tot een boycot komt van enkele BDO topspelers, zoals op social media door enkelen wordt aangehaald, zal de tijd uitwijzen. Men heeft tot 11 oktober om deelname te bevestigen en vervolgens 20 pond te betalen.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws