Turkish Open winst voor Ulf Cede en Karen Lawman WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Turkish Open winst voor Ulf Cede en Karen Lawman

Turkish Open winst voor Ulf Cede en Karen Lawman

Afgelopen week stond de Turkse Kemer Antalya bol van darts. De hele week werd het bord bevochten, de climax was het single toernooi wat haar hoogte punten kende op zaterdag. Terwijl we in Nederland wegwaaide was het heerlijk weer rond het Grand Haber hotel. In het mixkoppel toernooi kwam het gelegenheidskoppel Dean Winstanley & Lorraine Farlam als beste uit de bus. Lorraine Farlam wist ook in het dames koppel toernooi het podium te halen. Samen met Rachel Brooks wist ze de finale te winnen met 4-2 van het Engelse koppel Maria Ronson & Ann Marie Millership. Bij de heren wisten Steve Coote & Brian Dawson de titel op te eisen ten kosten van het gelegenheidskoppel Emre Torros uit Turkije en Martin Phillips uit Wales. Coote & Dawson wonnen met 4-1.

De Turkish Open titel bij de dames ging naar Karen Lawman, deze Engelse won in de finale van de nog maar 15 jarige Josie Paterson uit Engeland. Met 5-2 ging de titel naar Karen Lawman. Bij de heren ging het goud naar de Fin Ulf Ceder. Ceder wist als eerste de buitenste ring te vinden in een prachtige finale tegen Scotty 2 hotty. Scott Waites stond geruime tijd voor maar moest toch toekijken hoe de koele fin het goud opeiste in de Turkse badplaats.

Foto Umit Uygun

Dames toernooi

Heren Toernooi


0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws