Home BDO/WDF Hoofdnieuws Voorstellen van Nederlands herenteam voor WDF World Cup 2019

Voorstellen van Nederlands herenteam voor WDF World Cup 2019

Van dinsdag 8 oktober tot en met zaterdag 12 oktober 2019 wordt in Cluj-Napolca in Roemenië de WDF World Cup gespeeld. In de aanloop naar het WK stelt de Nederlandse Darts Bond alle spelers graag aan u voor. Ze beginnen met het ijzersterke herenkwartet bestaande uit Martijn Kleermaker, Chris Landman, Jeffrey Sparidaans en Luc Peters. 

Martijn Kleermaker
Lidorganisatie: Dartbond Midden Nederland
Woonplaats: Hierden

Het is natuurlijk geen verrassing dat Martijn mee gaat naar de WDF World Cup. Hij is dit jaar Nederlands Rankingkampioen geworden, pakte de Six Nations Cup en won de overall titel tijdens de 4 Nations. Verder is Kleermaker individueel ook goed bezig, afgelopen jaar heeft hij al een aantal toernooien op zijn naam mogen schrijven waaronder de West Fries Open & Masters, Welsh Open en Luxemburg Open.

Chris Landman
Lidorganisatie: Sallandse Darts Vereniging
Woonplaats: Wapenveld

Chris is geen onbekende in de Nederlandse Selectie. Afgelopen juni maakte hij onderdeel uit van de gouden formatie tijdens de Six Nations Cup. Ook was hij opgenomen in de selectie voor het EK in 2018 waarbij hij zilver behaalde in de koppels. 

Jeffrey Sparidaans
Lidorganisatie: Tilburgse Darts Vereniging
Woonplaats: Tilburg

Afgelopen seizoen heeft Jeffrey een succesvol jaar achter de rug. Uiteindelijk een mooie 2e plek op de ranking en mede dankzij hem zijn de overall titels van de Six Nations Cup en het 4 Nations Tournament binnen gehaald.

Luc Peters
Lidorganisatie:Rivierenland Darts Bond
Woonplaats: Nieuw Bergen

Luc zal zijn debuut gaan maken binnen het team. Hij heeft zijn plaats te danken aan zijn sterke optreden bij de NDB Ranking tijdens het afgelopen seizoen. Uiteindelijk is hij 3e geworden en heeft de laatste ranking afgesloten met een overwinning op rankingkampioen Martijn Kleermaker.

Het toernooi zal live te volgen zijn via deze livestream-pagina.