Home BDO/WDF Hoofdnieuws West-Fries Open lanceert nieuwe website met Unitedopendarts.nl

West-Fries Open lanceert nieuwe website met Unitedopendarts.nl

De nieuwe site van het West-Fries Open is gelanceerd. Alle informatie over dit toernooi kun je vanaf heden vinden op www.unitedopendarts.nl. Op deze site staat alles over het evenement op dat wordt gespeeld op 6, 7 en 8 maart 2020.

Op vrijdag 6 maart vindt het koppeltoernooi plaats genaamd het ‘United Open Cresecendo koppeltoernooi’. Alle combinaties van koppels zijn mogelijk dus zowel mix-, heren- als dameskoppels. Het totale prijzengeld bedraagt meer dan 4.000 euro.

Het eerste single evenement begint zaterdag om 12:00 uur en dit is het United Intratuin Open. Het is een toernooi voor mannen en dames. Voor nu is dit toernooi WDF zilver gecategoriseerd en namens de BDO is het een A-toernooi. Ook spelen op deze dag de Paradarts en specials het open event.

Op zondag 8 maart is de grote dag dan de United Winmau  Masters. Er zal dan worden gespeeld door heren, dames, paradarters, specials en jeugd. De senioren-onderdelen zijn ook dan WDF zilver gecategoriseerd en hebben een BDO A status. De start zal om 10:00 uur zijn en rond 19:00 zal het evenement voorbij zijn. Ook op deze dag is er een paradarters en specials-toernooi. Zondag wordt ook de jeugddag voor junioren en meisjes en dit is ook WDF geranked.

De inschrijving sluit op 1 maart om 23:59 uur.

Ben jij  erbij en schrijf je geschiedenis op de United International Open Darts? Inschrijven kan via www.unitedopendarts.nl.