World Cup Champion en Winmau World Master ontvangt wildcard WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

World Cup Champion en Winmau World Master ontvangt wildcard

World Cup Champion en Winmau World Master ontvangt wildcard

De voorlaatste wildcard bij de heren, uit te geven door de organisatie van de Zuiderduin Masters, is gegaan naar regerend Winmau World Master en World Cup singles kampioen, Scott Waites. Scotty2hotty zoals zijn bijnaam luidt won eerder ook al het prestigieuze Grandslam of Darts toernooi en is momenteel wel de sterkste speler in het circuit.

Op een wereldtop toernooi hoort een speler van dit kaliber er dus gewoon bij te zijn en is er vandaag aan hem een wildcard uitgereikt. Hiermee komt het aantal spelers waarvan de namen bekend zijn op 22. Nog 1 wildcard wordt door de organisatie uitgegeven, de andere wildcard komt toe aan een speler uit de Nederlandse selectie waarvoor de Nederlandse Darts Bond 30 oktober een play off toernooi organiseert.

Het deelnemersveld zoals het er tot nu toe uitziet is na te lezen in de rubriek Deelnemers op deze site.
Voor een compleet overzicht van alle deelnemers tot nu toe kunt u kijken in de rubriek Deelnemers op de website van de Zuiderduin Masters, www.zuiderduinmasters.nl .

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws