Youri Veenstra (11): "Het was zó spannend, ben trots op papa" WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Youri Veenstra (11): "Het was zó spannend, ben trots op papa"

Youri Veenstra (11): "Het was zó spannend, ben trots op papa"

Als dartsupporter is het vaak spannender om een partij toe te moeten kijken dan deze zelf spelen. Dit is een veel gehoorde uitspraak van dartspelers zelf. Op de PDC World Cup of Darts, waarbij spelers voor hun land uitkomen als koppel, is dit al meerdere malen duidelijk geworden en ook op de Lakeside zagen we het dit jaar weer terug bij topspelers die vrienden aanmoedigde.

Er is echter een groep die een wedstrijd met nog meer spanning en zenuwen meeleeft, namelijk het thuisfront. Richard Veenstra speelde gisterenmiddag en leek bij 2-0 in sets en 2-0 in legs af te koersen op een simpele overwinning, maar dat werd het allerminst.

Youri Veenstra (11), zoon van Richard Veenstra, bekeek de wedstrijd vol spanning op school met de andere leerlingen. Tegenover DeStentor liet hij weten hoe je als thuisfront zo'n wedstrijd ervaart.

"Het was zó spannend. Ik schreeuwde toen papa won. Ik ben zó trots op hem. Hij heeft het ontzettend goed afgemaakt. Ik bekeek de wedstrijd met de handen in het haar en soms met de handen voor mijn ogen. Niet toen papa moest gooien, maar alleen als McKinstry aan de beurt was," aldus de zoon van Richard Veenstra.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws