Andy Baetens runner-up, 16-jarige Littler won met 117.88 gemiddeld tijdens Modus Super Series algemeen nieuws
algemeen nieuws

Andy Baetens runner-up, 16-jarige Littler won met 117.88 gemiddeld tijdens Modus Super Series

Andy Baetens runner-up, 16-jarige Littler won met 117.88 gemiddeld tijdens Modus Super Series

Het is de Belg Andy Baetens gelukt tijdens de finale avond van speelweek 8 tijdens de Modus Super Series de finale te bereiken nadat hij woensdag al groep A wist te winnen.

Tijdens de finale liep Baetens tegen een ontketende Luke Littler op, de 16-jarige Brit gaf Baetens geen enkele kans en won met klinkende cijfers 4-0 de finale eindigend op een gemiddelde van 117.88 waarbij hij slechts twee pijlen miste op de buitenste ring van het bord.

Halve finale
Andy Baetens - Harry Ward 4-1
Luke Littler - Chris Gilliland 4-1

Finale
Luke Littler - Andy Baetens 4-0

Naast Chris Gilliland en Harry Ward wisten ook Jordan Brooks en James Richardson de finale avond op zaterdag te bereiken. Geert de Vos was samen met Baetens deelnemer van speelweek acht, De Vos eindigde als vierde in groep A waardoor hij in de herkansing moest via groep C. De Belg werd in groep C laatste waardoor hij niet voor de zaterdag geplaatst was. Groep C werd gewonnen door Harry Ward en groep B werd gewonnen door de 16-jarige Littler.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws