Bottenberg, De Jong, Verbrugghe en Lloyd ook naar MODUS Super Series algemeen nieuws
algemeen nieuws

Bottenberg, De Jong, Verbrugghe en Lloyd ook naar MODUS Super Series

Bottenberg, De Jong, Verbrugghe en Lloyd ook naar MODUS Super Series

Naast de winnaars van EQT 5 en EQT 6 wordt er ook een dagranking bijgehouden en worden daar de dagwinnaars uitgefilterd. De beste vier van deze dagranking kwalificeren zich ook voor de MODUS Super Series (twv 1.250 pond aan deelname vergoedingen).

Ditmaal bleek Jarno Bottenberg de meeste constante speler van de dag en mag hij zich opmaken voor een tweede bezoek aan de MODUS Super Series in het Engelse Portsmouth.

Max de Jong werd tweede op deze dagranking, mede door zijn uitstekende halvefinaleplaats in EQT 6. De Jong zal zijn debuut maken op het podium bij de MODUS Super Series.

Timothy Verbrugghe is een speler waar elk toernooi over geroepen werd hoe sterk scorend hij is en het was dan ook wachten tot hij dit twee toernooien op rij kon laten zien. De Belg had hetzelfde puntenaantal als enkele andere spelers, echter had Verbrugghe een beter leg gemiddelde, waardoor hij zich als derde kwalificeerde.

De laatste speler had het wat zwaarder, tenslotte moest hij wachten tot en met de finale van EQT 6 om zeker te zijn van zijn plaats. Al had Jeroen Caron namelijk gewonnen in de finale van Dennis van der Ende, dan had Nigel Lloyd zich niet gekwalificeerd en had Caron zich voor de tweede maal gekwalificeerd. Echter Van der Ende wist de finale met 4-3 te winnen en mag Nigel Lloyd zich opmaken voor het spelen voor de camera’s van de MODUS Super Series.

Wilt u zich ook kwalificeren voor de MODUS Super Series, dan is dit nog altijd mogelijk. Op zaterdag 16 december 2023 zal EQT 7 gehouden worden in het Zuid-Hollandse Ooltgensplaat. Deze zal starten om 15:00 uur, het inschrijfgeld betreft 12 euro per persoon en u kunt zich hiervoor inschrijven via: www.amateurdarts.eu.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws