Dit zijn de kijkcijfers van de dartuitzending op RTL 7 zondagavond algemeen nieuws
algemeen nieuws

Dit zijn de kijkcijfers van de dartuitzending op RTL 7 zondagavond

Dit zijn de kijkcijfers van de dartuitzending op RTL 7 zondagavond

Zondagavond was darten weer even terug op RTL 7 met een uitzending van de Dutch Open. De zender wil graag weer de sport op het openbare net brengen en kijkt ook al verder naar andere darttoernooien zoals de World Seniors World Championship.

Deze wordt vanaf 9 februari gespeeld en dat kwam net te vroeg zo liet Marcel Maijer eerder weten. Het is namelijk belangrijk om eerste te weten hoe het publiek reageert op de uitzending van de Dutch Open en hoeveel kijkers dit wist te trekken.

Wanneer we de kijkcijfers van zondagavond erbij pakken dan zien we dat de uitzending gemiddeld 104.000 kijkers trok met een piek van over de 1 miljoen kijkers. Dit staat voor het aantal kijkers dat minimaal 1 minuut heeft gekeken.

Qua gemiddeld aantal kijkers valt het daarmee buiten de top 25 maar met de piek van ruim 1 miljoen kijkers scoort de uitzending wel uitstekend. Hiermee scoort het beter dan veel programma's in de top 25 zoals ook Reizen Waes Wereldsteden in de top 10.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws