Eerste toernooi van Texel Darts Trophy 2024 is al volgeboekt, wees er snel bij algemeen nieuws
algemeen nieuws

Eerste toernooi van Texel Darts Trophy 2024 is al volgeboekt, wees er snel bij

Eerste toernooi van Texel Darts Trophy 2024 is al volgeboekt, wees er snel bij

De inschrijvingen voor de Texel Darts Trophy dat plaats zal vinden in januari 2024 zijn reeds geopend en hierbij loopt het momenteel storm.

Slechts 10 dagen geleden zijn de inschrijvingen online gegaan en nu is de vrijdagavond al reeds volgeboekt met 384 deelnemers. We zullen hierbij ook weer leuke figuren voorbij zien komen aangezien het thema van die avond 'Disney' is.

Voor de zaterdag staat de teller op 240 koppels en voor de zondag zijn er reeds 451 deelnemers ingeschreven.

De organisatie laat weten dat door het enorme aantal inschrijvingen op zo’n korte tijd het even duren alvorens een bevestiging wordt verstuurd.

Gerry Walters: "Alles moet natuurlijk gecheckt en ingegeven worden en al de mails met vragen beantwoord worden en dat vraagt de nodige tijd. Dus geen paniek als u nog geen bevestiging hebt ontvangen. Wij hebben maar 2 handen en een dag telt maar 24 uur. Wij zijn ook maar mensen en doen ons best. Namens de organisatie alvast bedankt voor uw inschrijving."

Ook dit toernooi telt mee voor de ranking van de Lowland Darts Tour 2024.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws