Helaas gaat het Dartsfestival in Blankenberge niet door in November algemeen nieuws
algemeen nieuws

Helaas gaat het Dartsfestival in Blankenberge niet door in November

Helaas gaat het Dartsfestival in Blankenberge niet door in November

De organisatie van het Dartsfestival heeft moeten besluiten het driedaags toernooi aan de Belgische kust te annuleren.

Het succesvolle dartsweekend werd voorheen gehouden in Sevenum, door een brand was het helaas niet meer mogelijk terug te keren naar het vakantiepark in Nederland. Uiteindelijk wist de organisatie een alternatieve locatie te vinden in Blankenberge. Bijna 3-maanden na het bericht van de doorstart heeft de organisatie moeten besluiten alsnog de stekker eruit te moeten trekken.

Op Facebook liet de organisatie weten:
"Het Dartsfestival in Blankenberge wordt gecanceld, en dit om verschillende redenen
1. De locatie komt nu met allerlei extra kosten.
2. De inschrijvingen vallen tegen
Dit alles maakt het onmogelijk om het tornooi nog te organiseren, sorry voor het ongemak maar we kunnen niet anders. Voor de Belgische ranking op zondag zoeken we naar een ander alternatief.Alle reeds betaalde inschrijvingen worden door ons terug betaald.U ontvangt hiervan automatisch een mail."

De organisatie liet nog weten "De organisatie is niet aansprakelijk voor hotels die extern zijn geboekt, er waren in de locatie nog voldoende kamers over die zonder problemen te annuleren waren".

Om misverstanden te voorkomen heeft dartfreakz niets met de organisatie te maken, wij waren jaren lang te gast voor foto's en verslaglegging van dit evenement.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws