Jeroen Mioch Kwalificeert zich voor Finale van Modus Super Series week 12 algemeen nieuws
algemeen nieuws

Jeroen Mioch Kwalificeert zich voor Finale van Modus Super Series week 12

Jeroen Mioch Kwalificeert zich voor Finale van Modus Super Series week 12

Op woensdag verzekerde Gelderlander Jeroen Mioch zijn plek in de finale die op zaterdag zal plaatsvinden. De Nederlander eindigde als eerste in groep A . Ondertussen zijn ook de deelnemers voor Groep B en C bekendgemaakt bij de Modus Super Series.

Mioch uit Culemborg, die woensdag begon met 12 punten uit de eerste twee dagen van Groep A, won vier van de vijf wedstrijden en eindigde daarmee bovenaan de groep. Hij behaalde overwinningen tegen Brabander Gino Vos, Dan Read, Conor Heneghan en Lewis Gurney, en leed slechts één nederlaag tegen Martin Adams. Mioch wist 20 van de maximale 30 punten te behalen in groep A. Hij liet Martin Adams en Conor Heneghan achter zich die beide 18 punten hadden behaald.

In Groep B zullen Martin Adams en Conor Heneghan strijden, nadat zij respectievelijk als tweede en derde eindigden. Zij worden op donderdag en vrijdagavond vergezeld door Robert Thornton, Mark McGeeney en Brett Claydon.

Dan Read, Lewis Gurney en Gino Vos zullen allemaal deelnemen aan Groep C nadat zij respectievelijk als vierde, vijfde en zesde eindigden. Read eindigde met 14 punten, terwijl Gurney en Vos elk 10 punten behaalden.

Het evenement wordt live gestreamd op het Modus YouTube-kanaal.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws