Luke Littler wint Champions Week Modus Super Series, Van Peer en West halve finale algemeen nieuws
algemeen nieuws

Luke Littler wint Champions Week Modus Super Series, Van Peer en West halve finale

Luke Littler wint Champions Week Modus Super Series, Van Peer en West halve finale

Na twaalf competitieweken van de Modus Super Series strijden de twaalf wekelijkse winnaars in 'Champions Week', die elke dertiende wedstrijdweek wordt gespeeld om te beslissen wie de Series wint en een plaats op het erebord verdient. Zaterdagavond was het zover, de Champions Week 4 is gespeeld.

Voor de winnaar op zaterdagavond tijdens de Champions Week liggen er £20,000 klaar. Het Engelse mega talent Luke Littler bleek 'the best of the rest' te zijn. De 16-jarige won met 4-2 de halve finale van Berry van Peer die samen met Jeroen Mioch en Steve West de zaterdag finale van de Champions week wist te halen. In de andere halve finale streden Steve West en Colin Osborne om de felbegeerde finale plek die in de beslissende leg ging naar Osborne.

Luke Littler bleek met 4-2 een maatje te groot voor Osborne die met 50% op de buitenste ring best goed stond te finishen maar scorend tekort kwam tegen zijn jonge landgenoot Littler.

Patrick van den Boogaard en Jelle Klaasen speelde ook de Champions week maar wisten de grand finale op zaterdag niet te bereiken.

Groep A viel deze Champions Week ten prooi aan Jeroen Mioch, groep B werd gewonnen door de latere winnaar Liiler en Reece Robinson won groep B voor plaatsing op de zaterdag.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws