Patrick Maat heeft zicht op finaleavond Modus Super Series, Maat en Van der Horst deze week in actie algemeen nieuws
algemeen nieuws

Patrick Maat heeft zicht op finaleavond Modus Super Series, Maat en Van der Horst deze week in actie

Patrick Maat heeft zicht op finaleavond Modus Super Series, Maat en Van der Horst deze week in actie

In de vijfde speelweek van Modus Super Series 4 spelen Michel van der Horst en Patrick Maat. De laatste genoemde staat er na tien wedstrijden goed voor met zicht op directe plaatsing voor de finaleavond op zaterdag.

The Invisible Man uit Deventer staat momenteel na tien wedstrijden op een vijfde plek, de Fransman Thibault Tricole staat op gelijke hoogte qua punten in groep A met Van der Horst. Lisa Ashton bezet momenteel de laatste plaats in groep A.

De 30-jarige Engelsman Tommy Morris staat op plek twee met twee punten achter op de koploper Patrick Maat. De 29-jarige Maat uit Zwolle staat zes punten los van de nummer drie in de ranking de 36-jarige Engelsman Daniel Lee.

Onderaan dit artikel is de video te zien van een mooie 136-finish van Michel van der Horst in zijn duel met de koploper Patrick Maat. Beide Nederlanders en de Engelsman Lee spelen de Modus Super Series op uitnodiging van de ADC Europe.

De Modus Super Series is dagelijks live te volgen via youtube via deze link.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws