JDC organiseert dit weekend European Q -School in Eindhoven jeugd
jeugd

JDC organiseert dit weekend European Q -School in Eindhoven

JDC organiseert dit weekend European Q -School in Eindhoven

De JDC organiseert in samenwerking met de Nederlandse Darts Bond op zaterdag 11 en op zondag 12 februari voor het eerst de Europese Q-School voor de lucratieve JDC Advanced Tour 2023.

Er zijn zeven tourkaarten te winnen in Eindhoven voor spelers van over de hele wereld om deel uit te maken van de JDC's Advanced Tour 2023. Deze tour is voor jeugdspelers tot 18 jaar.

De Advanced Tour heeft een totaal prijzengeld van £ 10.000 en bestaat uit een elitegroep van 32 spelers van over de hele wereld. Alle 32 spelers die deel uitmaken van de Advanced Tour, verzekeren zich van een plaats in de JDC's World Darts Finals in Gibraltar later in 2023.

Café-zaal ’t Zwaantje (Hoogstraat 415, 5654 NE Eindhoven) zal de gastheer zijn van de allereerste Europese JDC Q-School.

Speciaal voor spelers die willen overnachten hebben we met het Campanile hotel Eindhoven een speciale deal gesloten. Het hotel ligt op slechts 3 km van de speellocatie.

Voor inschrijven, meer informatie of het boeken van een hotelkamer ga naar deze website om je in te schrijven.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws