[Live] Darts streaming diensten

Dartfreakz.nl kan ook LIVE dartstreaming en/of opnames verzorgen van uw evenementen. We werken met 5 of 6 camera posities en een livescorecenter om uw evenement goed in beeld te brengen. Door onze jarenlange ervaring met de dartsport weten we hoe uw evenement het beste in beeld is te brengen.

Het evenement kan LIVE op YouTube of Facebook uitgezonden worden, alle uitzendingen worden tevens opgenomen. U kan er natuurlijk ook voor kiezen om alleen op te nemen voor intern gebruik of om later online te publiceren. Daarnaast is het mogelijk om de beelden eventueel ook via een beamer of TV schermen in de zaal te laten zien.

Bekijk hieronder een voorbeeld van een opgenomen darts stream van het Open Antwerpen 2018, inmiddels hebben we audio weten te verbeteren. In onderstaande voorbeelden is het geluid helaas nog onder de maat..

Dartfreakz kan de producties betaalbaar aanbieden, u kan als organisator ervoor kiezen om sponsoren in beeld te brengen waardoor de relatief lage productie kosten door middel van sponsoring relatief snel terug te verdienen zijn.

Er zijn toernooien waar we zonder commerciële afspraken opnames maken, dit doen we voor intern gebruik of trainingsdoeleinden. In principe zal Dartfreakz zonder afspraken geen uitzendingen verzorgen.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden en kosten van een livestream? Mail [email protected] voor een geheel vrijblijvende opgave van de mogelijkheden en kosten.

Meer voorbeelden zijn te vinden op ons YouTube kanaal: https://www.youtube.com/user/DartfreakzTV