“25 jaar Oranjebar Darts” met een gegarandeerde prijzenpot van €2000 Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

“25 jaar Oranjebar Darts” met een gegarandeerde prijzenpot van €2000

“25 jaar Oranjebar Darts” met een gegarandeerde prijzenpot van €2000

Het 25 jarig jubileum van de Oranjebar in Mariahout wordt dit jaar extra luister bijgezet middels een groots dartevenement. Het prijzengeld van maar liefst €2000,= aan prijzengeld zal gegarandeerd worden uitgekeerd en dankzij hoofdsponsor H&S Betonwaren B.V. is er €750,= voor de winnaar weggelegd.

Op de in totaal 16 dartbanen in de speciaal geplaatste grote tent zullen naast een podium ook een aantal dartbanen staan te wachten op de vele spelers die een graantje willen meepikken uit de prijzenpot. Het toernooi zal voor iedereen, jong en oud, professioneel, ervaren, beginner of liefhebber, heren, dames of jeugd toegankelijk zijn.

Tot 128 deelnemers zal er eerst gespeeld worden in poules gevolgd door een knock-out systeem. Mochten er zich meer dan 128 deelnemers melden dan zal het speelformat gewijzigd worden in een aanvangsronde waarbij de spelers gescheiden worden in een winnaars- en verliezersronde waarbij beide toernooien via knock-out wedstrijden worden voortgezet. Bij 16 of meer deelnemende dames/meisjes zal er een apart damestoernooi worden gespeeld.

Het spektakel zal beginnen op zaterdag 22 februari om 12:00 en er kan vanaf 10:30 worden ingegooid zodra de Oranjebar haar deuren opent. Het inschrijfgeld bedraagt €10,= per persoon en de inschrijving is reeds open.

Het inschrijven kan per email via [email protected] en het overmaken van het inschrijfgeld op rekening NL30RABO0128944234 t.n.v. P. v/d Broek o.v.v. de naam van de deelnemer(s).

Om een maximaal aantal deelnemers in de gelegenheid te stellen alsnog in te schrijven is de inschrijving uitgebreid tot 11:45 uur op de dag van het toernooi tegen contante betaling aan de bar.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws