Uitslagen en verslagen van SuperLeague speelweek 11 op een rij Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Uitslagen en verslagen van SuperLeague speelweek 11 op een rij

Uitslagen en verslagen van SuperLeague speelweek 11 op een rij

We gaan richting het einde van het SuperLeague seizoen en het wordt steeds duidelijker welke ploegen gaan uitmaken wie er kampioen gaat worden en welke teams zich moeten gaan opmaken voor de degradatiestrijd. Hieronder brengen we alle uitslagen en verslagen namens de Nederlandse Darts Bond.

Hoofdklasse
Door het gelijkspel van Bosgenoegen tegen Café de Dissel (5-5) is de strijd voor het kampioenschap bijzonder spannend. Oranjebar 1 rekende af met Red Alert Bet Kolen (8-2) en DKE RW Repair wist Dartshop Leiden met 6-4 te verslaan. Ook Team Winsum Sneek was met 7-3 te sterk voor Twenty Six Urk. De top vier in de hoofdklasse hebben allemaal 20 punten of meer. deDartshop.nl deed goede zaken door met 8-2 te winnen van Fanatics Weert. Beide ploegen konden de punten onderin goed gebruiken.

Overgangsklasse A
Toornsmit blijft koploper met 25 punten door SLT de Planeet met 7-3 te verslaan. De nummer twee Status Bar deed ook wat het moest doen in de strijd om het kampioenschap en dat was winnen. Zij versloegen Legend Reen Sneek met 6-4. In de middenmoot wisten de Makkers van Wilma met 6-4 te winnen van Vostars United. De Schout/Kluin Schilderwerken versloeg directe concurrent Café Kremer met 7-3. De Vrijbuiter Superleague staat op een gedeelde tweede plaats met de Status Bar. Zij wisten de Moriaan met 8-2 te verslaan.

Overgangsklasse B
Xtreme Sport Tilburg blijft ongeslagen in overgangsklasse B. Deze speelweek waren de mannen uit het zuiden te sterk voor Dart Team Klumpke (7-3). Dart Team Venlo blijft stevig op de tweede plaats staan. Zij waren met 8-2 Café Kafé Doetinchem, de nummer drie van de ranglijst, de baas. Oranjestad United boekte een 7-3 overwinning op DAKdomein /Vrijboom en ’t Pleinje Stampersgat was De Burgemeester met 6-4 de baas. FF naar Streef, dat onderaan staat op de ranglijst met slechts drie punten, wist ook deze speelweek niet te winnen. Dartscafé Nouveau 1 was met 9-1 duidelijk beter.

Overgangsklasse C
Koploper Agnes en Schier Barendrecht boekte een ruime zege op Flora Bar (9-1). De nummer twee en drie Havenzicht Ridderkerk en 8-eraf Amsterdam deden ook wat er van ze gevaagd werd. Het team uit Ridderkerk won met 8-2 van Sonny’s Darts/Agnes & Schier en de mannen uit Amsterdam waren met 8-2 te sterk voor het Wapen van Maasdijk. De nummer vier Prima Darts ging met 9-1 onderuit tegen De Zware Jongens Hilversum. Racketcentrum Terneuzen bezorgde DV Double Bull Spakenburg de achtste verliespartij van dit seizoen (6-4).

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws