Combinatie Oranjebar-H&S Betonwaren betekent extra Open darttoernooien in Mariahout Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Combinatie Oranjebar-H&S Betonwaren betekent extra Open darttoernooien in Mariahout

Combinatie Oranjebar-H&S Betonwaren betekent extra Open darttoernooien in Mariahout

Zaterdag 17 februari kunnen maximaal 48 darters aan de bak voor een ouderwets “Inschrijfgeld = Prijzengeld” darttoernooi.

Na twee maanden vol met (open) dartevenementen waarbij veel prijzengeld, (Wereld)titels, rankingpunten en tourcards waren te winnen wordt er bij de Oranjebar, in samenwerking met H&S Betonwaren, teruggekeerd naar het oude beproefde beloningssysteem van Inschrijfgeld=Prijzengeld.

Net na de Carnaval een prima gelegenheid om “low budget” jezelf voor te bereiden op o.a. de OSR ranking en het vervolg van de reguliere competitie(s). Daarnaast biedt het iedere dartliefhebber, jong, oud, man of vrouw de mogelijkheid om zonder druk een dartevenement mee te maken in een van de gezelligste dartcafe’s van Nederland.

Maximaal 48 deelnemers zullen op zaterdag 17 februari aanstaande vanaf 20:00 uur in een vermoedelijk goed gevuld deelnemersveld hun beste spel kunnen laten zien met mogelijkheid om een gedeelte van het prijzengeld te winnen wat bestaat uit het totale inschrijfgeld dat door de organisatie aan de spelers wordt uitgekeerd.

De inschrijving voor deelname aan het Open Oranjebar/H&S Betonwaren darttoernooi kan tot op de wedstrijddag, zaterdag 17 februari, tot 19:45 uur in de bar of via een WhatsApp/Messenger bericht aan +31 61 255 40 42. Het inschrijfgeld bedraagt €10,= p.p. en VOL=VOL (max. 48 spelers). De aanvangstijd van het toernooi is 20:00 uur.

Er zal begonnen worden met het spelen in poules waarna er een winnaarsronde en een verliezersronde zal worden gespeeld met knock-out wedstrijden. Het spelformat is 501 direct in/dubbel uit. De wedstrijdleiding van het darttoernooi zal in handen zijn van SteenDarts.

De deelnemers en bezoekers van dit Oranjebar evenement kunnen vanzelfsprekend allen genieten van volop gezelligheid, goede dartbanen, alle denkbare consumpties en gratis parkeerplaatsen.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws