Dagzege en hoogste finish (170) Oranjebar voor Davy van der Zande Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Dagzege en hoogste finish (170) Oranjebar voor Davy van der Zande

Dagzege en hoogste finish (170) Oranjebar voor Davy van der Zande

Dagzege en hoogste finish (170) tijdens kwalificatiedag 2 van OSR 34 gaan naar Davy van der Zande. Oswin Streden wordt Runner Up en Patrick van Os wint troostfinale.

De tweede kwalificatieavond van de 34 e Oranjebar Super Ranking werd afgelopen dinsdag gestart met 17 deelnemers die wel weer wat serieuze training konden gebruiken na een lange periode van stilstaan. Kwaliteit komt altijd bovendrijven bleek deze avond waar de twee DieHards, Davy van der Zande en Oswin Streden, elkaar in de finale troffen op zoek naar opnieuw een dagzege welke beiden als zo vaak in het verleden gegrepen hadden. En passant gooide Davy deze avond ook de hoogste finish (170) maar wist evenals de overige deelnemers het winnende getal voor de Mysterie Box (124) niet van het bord te poetsen.

In vier groepen werd gestreden voor acht plaatsen in de knock-out fase waarin vervolgens de volgende spelers mochten verder gaan; Ruud Tijssen, Tarik Korucu, Achmed Tüner, Davy van der Zande, Youri Dirks, Dennis van Steen, Sil Bons en Oswin Streden. De eerste knock-out ronde bleven Tarik, Oswin, Dennis en Davy aan de goede kant van de score waarna vervolgens Oswin met 4-1 te sterk was voor Tarik en Davy van
der Zande met 3-4 winst op Dennis zijn plaats in de finale veilig stelde. Hierin rekende Davy van der Zande in een hoog tempo af met tegenstander Oswin Streden die deze keer met 5-1 op zijn broek kreeg.

Voor de overige deelnemers restte de strijd om de altijd interessante troostprijs. Deze week wist Paul Hendrix zich te plaatsen voor de troostfinale na o.a. een 3-0 overwinning op Levi Geboel waarna zijn tegenstander uit het duel tussen Bram den Ouden en Patrick van Os ((1- 3) kwam. In de troostfinale wist Patrick een knappe 4-2 overwinning te boeken en kon zo met een positief gevoel huiswaarts keren.

Uitslag van OSR#34 speeldag 2:
1. Davy van der Zande
2. Oswin Streden
3. Dennis van Steen en Tarik Korucu.
Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

Kwalificatieavond 3 van de 34 e Oranjebar Super Ranking wordt gespeeld op dinsdag 13 juli 2021. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws