Dutch Open 2012 Prijsvraag "De tweede prijsvraag staat online" Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Dutch Open 2012 Prijsvraag "De tweede prijsvraag staat online"

Dutch Open 2012 Prijsvraag "De tweede prijsvraag staat online"

De eerste vraag van de Dartfreakz Prijsvraag is inmiddels verlopen en de tweede prijsvraag staat sinds 11:00 uur vanmorgen onine. Zoals bekend maakt Dartfreakz.nl het in samenwerking met de Nederlandse Darts Bond mogelijk om de Dutch Open 2012 te bezoeken als VIP. De komende weken zullen er meerdere prijsvragen online komen en voor iedere deelname krijgt u 10 punten en voor ieder goed antwoord krijgt u een bonus van 10 punten. Per prijsvraag mag u maar één keer gratis deelnemen en dus is het noodzakelijk om Dartfreakz.nl dagelijks in de gaten te houden.

Zoals vermeld is het vanaf 11:00 uur vanmorgen mogelijk om je antwoord op te geven op de tweede prijsvraag via deze link. Het is noodzakelijk om in te loggen zodat we per bezoeker punten toe kunnen kennen. Uit de top 50 van de deelnemers worden de prijswinnaars getrokken. Bezoek dus dagelijks Dartfreakz.nl, doe mee en win een unieke ervaring tijdens de Dutch Open 2012.

Deze actie loopt van 14 december tot en met 18 januari. De prijswinnaars worden donderdag 19 januari bekend gemaakt.

Na het inloggen kan je op deze pagina deelnemen aan de tweede prijsvraag. De actuele rankingstand is vervolgens op deze pagina te bekijken.

DEELNEMEN 2E PRIJSVRAAG - RANKINGSTAND BEKIJKEN
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws