Oranjebar voor 5e keer op rij kampioen SuperLeague Hoofdklasse Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Oranjebar voor 5e keer op rij kampioen SuperLeague Hoofdklasse

Oranjebar voor 5e keer op rij kampioen SuperLeague Hoofdklasse

Vandaag is de beslissing gevallen wie de kampioenschaal hoog mag houden in de superleague hoofdklasse. Het is Oranjebar uit Mariahout gelukt om voor het vijfde jaar op rij kampioen te worden. Met 3-7 waren Joey ten Berge, Willy van de Wiel, Benito van de Pas en Braulio Roncero vandaag de beste spelers. Enkele weken geleden was dartfreakz te gast bij Oranjebar om een super wedstrijd bij te wonen tegen de potentiële kampioenen Oranjebar en L&L1, met 3-7 verloor Oranjebar waardoor vandaag ook L&L1 in Nederhemert nog kans maakte op het kampioenschap. Echter met minimaal een punt was Oranjebar kampioen.

De mannen uit Mariahout pakte de volle winst waardoor L&L1 uit Nederhemert genoegen moet nemen met de 2e plaats. De mannen onder leiding van Christian van Overdijk ontvangen €1250 en de mannen uit Mariahout krijgen € 2500 voor hun kampioenschap.

In Nederhemert kwamen vandaag in actie: Andries Sterk, Dennis Koenen, Christian van Overdijk en Tony West. Hun tegenstanders DartTeamVenlo zijn naar Nederhemert gekomen met Jan Martens, Dave Proosten, Pedro Heijnen en Michel Bongaard. Cafe de Schot 1 uit Zaandam speelden vandaag met Remco van Eijden, Marcel Ruiters, Bas van Elk en Erwin Renkema.

De afgelopen vijf jaren worden dus gedomineerd door het team Oranjebar. De hoofdklasse titel ging hiervoor ook al naar Real Magic (Tilburg), Dart Team Venlo, De Poort (Coevorden) 2x en The Specials (Groningen).

Dartfreakz.nl feliciteert Joey ten Berge, Willy van de Wiel, Benito van de Pas, Braulio Roncero, Willem Mandigers, Bobby Biemans en Marcel Blik met deze fantastische prestatie onder leiding van Peter van den Broek.

The Switch DSWN Den Haag is in de overgangsklasse B kampioen geworden en komt hiermee volgend jaar uit in de hoofdklasse. In de overgangsklasse A is Vrijbuiter Cashino 1 kampioen geworden. Vrijbuiter Cashino 1 en The Switch DSWN Den Haag ook proficiat met jullie kampioenschap!

Foto: Oranjebar wint Raymond van Barneveld schaal in 2010
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws