Open Spoorzicht "Het bewijs dat de dartsport in de lift zit" Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Open Spoorzicht "Het bewijs dat de dartsport in de lift zit"

Open Spoorzicht "Het bewijs dat de dartsport in de lift zit"

Na het nederlandse succes op grote toernooien en de hernieuwde tv aandacht voor het darten, hoopte de organisatie van Open Spoorzicht in Staphorst dat hun toernooi van 6 en 7 april weer goed bezet zou zijn. Maar wat er nu gebeurt overtreft alle verwachtingen. 10 dagen na de opening van de site zit het singletoernooi van 100 darters al vol. En dat ruim 2 maanden voor het toernooi! De organisatie had er wel wat extra aandacht aan besteed door een aantal mensen te mailen die eerder hadden meegedaan en er wordt gebruik gemaakt van social media zoals Twitter, maar dit hadden zij ook niet verwacht.

8e editie
In de voorgaande 7 edities werd het toernooi al goed op de kaart gezet met een strakke organisatie en een gezellige entourage en daarom komen mensen blijkbaar graag terug. Maar toch zijn er elk jaar weer nieuwe namen te bewonderen. De afgelopen jaren is het toernooi onder andere gewonnen door Bert Koster, Martin Jonkers, Jarno Lier, Sven Groen en vorig jaar Craig Jackson.

Op vrijdag is het single toernooi en op zaterdag wordt het koppeltoernooi gespeeld. Hier zijn nog wel enkele plaatsen vrij voor mensen die dit gezellige toernooi ook eens willen meemaken. Opgeven kan via de site openspoorzicht.nl
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws