De Oranjebar Double Darts Trophy is in het weekend van 23 en 24 september Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

De Oranjebar Double Darts Trophy is in het weekend van 23 en 24 september

De Oranjebar Double Darts Trophy is in het weekend van 23 en 24 september

September aanstaande kan iedere zichzelf respecterende dartspeler het weekend van 23e & 24e in zijn/haar agenda noteren. De Oranjebar Double Darts Trophy zal op deze dagen gespeeld worden waar serieus prijzengeld en punten voor de PDC Q-School 2024 Ranking te verdienen zijn.

Veel is goed en meer is nog beter dus zet de Oranjebar er nog een tandje bij. Hoewel overal de dartcompetities van start gaan worden er op 23 en 24 september aanstaande niet één maar zelfs twee dartevenementen gespeeld onder de naam Oranjebar Double Darts Trophy.

Op zaterdag 23 september krijgen maximaal 32 koppels de gelegenheid om te spelen voor een hoofdprijs van maar liefst gegarandeerd €500,=. Er zal worden gestart om 19:00 uur en de voorinschrijving is vanaf deze week geopend. Inmiddels hebben de volgende koppel zich al aangemeld;

Peter van den Broek/Andy Baetens

Patrick Bulen/Robbie Knoops

Kevin Verbakel/Rob van der Aa

Tim Verhagen/Willem van de Ven

Kevin Kraak/Jos Wenders

Jermaine Wattimena/Kim Huybrechts

Moreno Giovanni Blom/Kendji Steinbach

Yoeri Duijster/Davy van der Zande

Alfred Schrieks/???

Oswin Streden/Ruben Mesters

Vervolgens kunnen de darters op zondag 24 september opnieuw aan de bak tijdens het single toernooi waar maximaal 48 spelers de gelegenheid krijgen om met een hoofdprijs van €300,= naar huis te gaan. Het single evenement zal om 13:00 uur starten en ook hiervoor is de voorinschrijving vanaf deze week geopend. Reeds ingeschreven spelers zijn;

Peter van den Broek

Roland Stokmans

Dennis van der Steen

Davy van der Zande

Kevin Verbakel

Kevin van Hove

Lincy Gloudemans

Patrick Bulen

Kendji Steinbach

Oswin Streden

Jeffrey Kruit

Iedere dartliefhebber, recreant, (semi)professional of jeugdspeler (M/V) wordt van harte uitgenodigd om deel te nemen aan een of beide toernooien van de Oranjebar Double Darts Trophy zaterdag 23 en zondag 24 september waar naast de mooie hoofdprijzen ook het inschrijfgeld zal worden uitgekeerd als prijzengeld.

En of dit nog niet genoeg is telt dit toernooi ook nog eens mee voor de PDC Q-School 2024 Ranking waarbij er voor de winnaar een deelnamebewijs voor de PDC Q-School ’24 klaar ligt.

De wedstrijdleiding van het darttoernooi zal in handen zijn van SteenDarts. Bij beide evenementen zal gestart worden met het spelen in poules gevolgd door een winnaars- en verliezersronde met knock-out wedstrijden. De inschrijving voor deelname de Oranjebar Double Darts Trophy kan tot op de wedstrijddag zelf tot 19:45 uur in de bar of via een WhatsApp/Messenger bericht aan +31 61 255 40 42. Zorg dat je er snel bij bent want VOL=VOL.

De deelnemers en bezoekers van dit evenement kunnen op beide dagen allen genieten van volop gezelligheid, goede dartbanen, alle denkbare consumpties en gratis parkeerplaatsen.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws