Dit is er dit jaar allemaal nieuw op de Dutch Open 2023-editie Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Dit is er dit jaar allemaal nieuw op de Dutch Open 2023-editie

Dit is er dit jaar allemaal nieuw op de Dutch Open 2023-editie

De TOTO Dutch Open Darts 2023 belooft weer een fantastisch evenement te worden. Het is veruit het grootste dartsfeest in de wereld dat je niet mag missen. Voor een groot gedeelte zal de TOTO Dutch Open Darts voortborduren op de succesvolle voorgaande edities.

Zo is er ook nu weer volop entertainment in de caféstraat van de Bonte Wever en kan je een gezellig feestje bouwen in de legendarische feesttent.

Ook de tribunebanen zullen deze editie natuurlijk niet ontbreken. Hier kan je leuke dartswedstrijden bekijken van bekende spelers. Dankzij DartConnect zullen alle wedstrijden die op de tribunebanen gespeeld worden overal in de wereld live te volgen zijn.

Maar natuurlijk proberen ze ook elk jaar te innoveren en het evenement en de belevenis voor de spelers en toeschouwers nog beter maken. Wat is er nieuw in 2023?

  • Ze hebben het geweldige nieuws al bekend gemaakt dat RTL7 op zondagavond 29 januari het podiumprogramma van de TOTO Dutch Open Darts live zal uitzenden;
  • De TOTO Dutch Open Darts 2023 begint dit jaar een dag eerder, namelijk op donderdag 26 januari, met een warming-up toernooi voor heren en dames;
  • Dit jaar gaan ze DartConnect, naast alle wedstrijden op de tribunebanen, voor meer wedstrijden gebruiken. Met meer dan 5.000 deelnemers is het nu praktische en technisch nog niet mogelijk om de volledige TOTO Dutch Open Darts te organiseren op DartConnect. Maar ze beloven dat er dit jaar al wedstrijden uit de dames, heren en jeugdtoernooien georganiseerd worden op DartConnect. 
  • Omdat ze een groot gedeelte van het podiumprogramma in samenwerking met RTL 7 zondagavond live uitzenden op TV hebben ze het tijdschema van de finaledag iets moeten aanpassen. Hierdoor is het mogelijk om het jeugdtoernooi op zondag één uur later te beginnen, te weten 11.00 uur.
  • Ook de voortzetting van het heren single toernooi op zondag zal om 11.00 uur van start gaan. Niet alleen de laatste 64, maar de beste 128 heren gaan strijden voor een plaats in de kwartfinale welke op het podium en live op RTL7 gespeeld zal gaan worden. Net zoals voorgaande jaren zullen alle wedstrijden bij de heren op zondag tot aan het podiumprogramma best of 7 legs zijn.

Doe je niet mee aan de TOTO Dutch Open Darts maar wil je wel komen kijken naar het fantastische podiumprogramma op zondag, of wil je het evenement op vrijdag of zaterdag komen bezoeken? Dat kan! Kaartjes zijn hier te koop en worden ook aan de deur verkocht.

Doe je mee aan de TOTO Dutch Open Darts dan heb je op vertoon van je spelerskaart alle dagen gratis toegang. Dus ook op zondag voor het fantastische podiumprogramma.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws