Eerste plaats Open Flameling Boomverzorging gegarandeerd 500 euro Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Eerste plaats Open Flameling Boomverzorging gegarandeerd 500 euro

Eerste plaats Open Flameling Boomverzorging gegarandeerd 500 euro

Op vrijdag 1 mei wordt in zalencentrum Bousema te Lochem het open Flameling Boomverzorging singel darttoernooi georganiseerd. De winnaar zal een prijs van 500 euro gegarandeerd mee naar huis nemen. Er is plaats voor maximaal 64 darters en vol is vol. Wil je zeker zijn van deelname dan is het aan te raden een voorinschrijving te doen, dit kan telefonisch op nummer 06-14121135 of via een mail naar . Er wordt in poules gespeeld met aansluitend een winnaars- en verliezersronde.

De eerste 4 plaatsen van zowel de winnaars als de verliezers ontvangen een gegarandeerde cheque. Het toernooi zal om 19:45 uur van start gaan. Aanmelden op locatie kan op de dag zelf nog tot 19:15 uur mits er nog plaats is op de inschrijflijst. De zaal zal om 18:00 uur geopend zijn. De wedstrijdleiding is in handen van Mats Gies die aan het einde van de avond ook de finales zal callen. De kosten voor een inschrijving bedraagt 10,00 euro. Ben jij jonger dan 18 jaar, dan ben je ook van harte welkom.

Schrijf je snel in, want VOL=VOL. Heeft u nog vragen over dit evenement neem dan gerust contact op met Richard Scharft op het hierboven genoemde mobiele nummer.

Wij hopen u te mogen ontvangen in ons dartpaleis Bousema

Het adres luidt: Zutphenseweg 35 in Lochem (Gelderland)

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws