Engels darttalent Mike Gillet gaat verbintenis aan met DYM Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Engels darttalent Mike Gillet gaat verbintenis aan met DYM

Engels darttalent Mike Gillet gaat verbintenis aan met DYM

Dart Youngstars Management is super enthousiast om onze nieuwe aanwinst aan het team bekend te maken. We zijn blij om te kunnen melden dat Mike Gillet een 2-jarige overeenkomst heeft getekend en zich per direct aansluit bij het management.

Mike heeft zich de afgelopen jaren flink ontwikkeld en staat momenteel op nummer 31 op de WDF Main Ranking. In zijn carrière behaalde hij meerdere indrukwekkende internationale en nationale resultaten. Kijkend naar dit jaar was hij in februari een weekwinnaar bij de Modus Online Darts Live League. Bij de WDF bereikte hij 4 halve finales in Zweden, Catalonië en Roemenië (2x). Zijn indrukwekkende seizoen tot dusver resulteerde in een kwalificatie voor de WDF World Masters en momenteel ook voor een kwalificatieplek voor de Lakeside World Championships. Met nog maar 7 evenementen te gaan, is de kans groot dat hij begin 2023 op dat podium zal staan.

Het belangrijkste doel voor komend seizoen is om zich wederom te kwalificeren voor de WDF World Championships en WDF World Masters. Vanaf vandaag zal Dart Youngstars Management alle dartgerelateerde zaken voor Mike arrangeren. Aangezien hij zich bij het team aansluit, wordt hij vanaf nu ook financieel ondersteund door Excellent Sales Strategy. Zij zullen hem steunen tijdens alle PDC, WDF, ADC, Softtip en lokale toernooien & evenementen.

Wij zijn trots en enthousiast dat Mike zich bij ons heeft aangesloten en wij kijken vol vertrouwen uit naar een succesvol en langdurige samenwerking. Daarnaast wensen we Mike heel veel succes met het behalen van zijn doelen en gaan wij er alles aan doen om dit voor hem te faciliteren.

Voor meer informatie over Mike verwijs ik u graag door naar zijn spelersprofiel welke begin volgende week op onze website te vinden is www.dartyoungstars.nl. Daarnaast kan je ons ook vinden op Instagram via @dartyoungstars. Wanneer u Mike wilt boeken voor een demonstratie of bij interesse in een zakelijke overeenkomst, neem dan gerust contact met ons op.

Vandaag en morgenavond maakt Mike voor het eerst zijn opwachting als Dart Youngstars-speler bij de Modus Super Series. Alle wedstrijden worden gestreamd via het Modus Super Series YouTube-kanaal en Via Sporty Stuff TV!

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws