Gesloten Nederland "Wie worden de Nederlandse kampioenen" Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Gesloten Nederland "Wie worden de Nederlandse kampioenen"

Gesloten Nederland "Wie worden de Nederlandse kampioenen"

Aanstaande zondag zal sporthal Corlaer in Nijkerk opnieuw in het teken staan van darts. Het NDB Rankingcircuit zal namelijk afgesloten worden met de jaarlijkse Gesloten Nederlandse Kampioenschappen, het belangrijkste dartstoernooi op nationaal niveau.

Alle Nederlandse topspelers zullen aan de oche verschijnen, de historie van de kampioenschappen is indrukwekkend. Namen als Joey ten Berge, Raymond van Barneveld, Francis Hoenselaar en Co Stompé zijn op de trofee terug te vinden. Komt hier jouw naam tussen te staan?

Naast de eer en nationale titels wordt gespeeld om een prijzenpot van maar liefs € 4.000,- ! Daarnaast zijn geldprijzen en bekers verbonden aan de eindstand van de NDB Ranking. Kampioenen bij de junioren en meisjes worden tevens afgevaardigd naar de Winmau World Masters 2012.

Twijfel niet langer en kom aanstaande zondag naar Nijkerk! Inschrijving aspiranten, meisjes en junioren sluit om 11:00 uur. De dames en heren dienen zich voor 12.30 uur te melden. Deelname aan de Gesloten Nederlandse Kampioenschappen kan alleen als je gerechtigd bent om deel te kunnen nemen aan de Winmau World Masters en de Lakeside, en ook gerechtigd bent om voor het Nederlands team uit te kunnen komen. Je dient dus in het bezit te zijn van de Nederlandse nationaliteit. Aan Gesloten Nederland mogen alleen spelers/speelsters deelnemen die lid zijn van een bij de NDB aangesloten lidorganisatie.

Voor alle informatie verwijzen wij iedereen graag naar www.ndbdarts.nl.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws