Heren A winnaar NK a.s. zondag plaatst zich voor de MODUS Super Series Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Heren A winnaar NK a.s. zondag plaatst zich voor de MODUS Super Series

Heren A winnaar NK a.s. zondag plaatst zich voor de MODUS Super Series

Op zondag 4 juni staat het NK Darts 2023 op het programma. Dit evenement is de laatste NDB ranking van het Winmau NDB Rankingseizoen 2022-2023 en zal plaatsvinden in de Veluwehal in Barneveld. Naast de Nederlandse titel zijn er tijdens het NK meer punten te verdienen en ook is het prijzengeld hoger dan tijdens een regulier toernooi. Zo wint de beste heer in de heren A categorie €1.000,- en de winnares bij de dames €600,-. Ook plaatsen alle winnaars zich automatisch voor de NDB Masters welke na het NDB Rankingseizoen op 2 juli juli gehouden zal worden.

Maar dat is nog niet alles! De winnaar bij de heren A plaatst zich namelijk ook voor de MODUS Super Series. Dit is mogelijk gemaakt door een samenwerking tussen de ADC Europe en de NDB.

MODUS Super Series
De MODUS Super Series is een 13-wekelijkse toernooireeks, welke elke week gespeeld wordt door 12 spelers, die geen PDC tourkaart hebben. Dit evenement is live te volgen op Youtube en SportyStuff TV.

Van maandag t/m vrijdag wordt de groepsfase gespeeld en zaterdag is de finaledag waar de beste 6 spelers van de week aan deelnemen. De winnaar van dit toernooi ontvangt een hoofdprijs van 5.000 pond. Na twaalf competitieweken strijden de twaalf wekelijkse winnaars in 'Champions Week', die elke dertiende wedstrijdweek wordt gespeeld, om te beslissen wie de Series wint en wie er met de hoofdprijs van 20.000 pond naar huis gaat.

De heren A winnaar van het aankomende NK plaatst zich voor de MODUS Super Series en mag deelnemen in de week die begint op maandag 28 augustus 2023. Een prachtige kans natuurlijk.

ADC Europe
ADC Europe is onderdeel van Amateur Darts Circuit en heeft als doel om iedereen aan het darten te krijgen op het Europese vasteland. Daarnaast hebben ze als doel om darttoernooien te organiseren, waar men zich o.a. kan kwalificeren voor de MODUS Super Series.

Voor meer informatie over de MODUS Super Series of ADC Europe neem dan een kijkje op: www.amateurdarts.eu

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws