Herenkoppels van het Texel Darts Trophy 2024 is inmiddels ook volgeboekt Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Herenkoppels van het Texel Darts Trophy 2024 is inmiddels ook volgeboekt

Herenkoppels van het Texel Darts Trophy 2024 is inmiddels ook volgeboekt

Het duurt nog meer dan een half jaar alvorens het zover is maar mocht je nog willen deelnemen aan de Texel Darts Trophy 2024 dan zul je er heel snel bij moeten zijn wil je nog kans maken.

De organisatie wordt sinds het open gaan van de inschrijving ongeveer 2 weken geleden overspoelt met aanmeldingen en na het 'Blind draw'-toernooi op de vrijdag is inmiddels ook het heren koppeltoernooi volgeboekt. Daarbij is de organisatie nog druk met het verwerken van alle inschrijvingen en dus lijkt het een kwestie van tijd alvorens het toernooi weer volledig is volgeboekt.

Gerry Walters: "Alles moet natuurlijk gecheckt en ingegeven worden en al de mails met vragen beantwoord worden en dat vraagt de nodige tijd. Dus geen paniek als u nog geen bevestiging hebt ontvangen. Wij hebben maar 2 handen en een dag telt maar 24 uur. Wij zijn ook maar mensen en doen ons best. Namens de organisatie alvast bedankt voor uw inschrijving."

Ook dit toernooi telt mee voor de ranking van de Lowland Darts Tour 2024.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws