Jeffrey de Zwaan wint eerste editie van het Binnenmaas Open Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Jeffrey de Zwaan wint eerste editie van het Binnenmaas Open

Jeffrey de Zwaan wint eerste editie van het Binnenmaas Open

Jeffrey de Zwaan is winnaar geworden van de 1e editie van Binnenmaas Open. Het werd een toernooi van de jeugdwinnaars, terwijl de oudere jongeren zich bij Open Engeland en in Berlijn bevonden, en sommige betere darters in Nijkerk mochten aantreden, waren de thuisblijvers afgereisd naar het pittoreske Maasdam, gelegen op de Zuid Hollandse Eilanden, en wel in de Hoekse Waard, gemeente Binnenmaas.

Het koppeltoernooi wat aan het hoofdtoernooi vooraf ging werd een prooi voor Jeffrey de Zwaan en Mike Zuijdwijk, zij wonnen in de finale van Stephan Waterschoot en Michel Oversluis. De jeugdige Mike de Geus en good 'old' Nico Korpel vonden, net als het jongere broertje van Wesley Harms (winnaar Open Engeland), Kevin Harms hij speelde samen met Nick Tessers hun meerdere in de halve finale van beide finalisten.

De singles erop volgend bracht wederom Jeffrey de Zwaan in de finale en daar wachtte Braulio Roncero op de winst, echter helaas, Jeffrey toonde zijn superioriteit en won ook het singletoernooi met 450 euro rijker werd voldaan teruggekeerd richting Den Haag. In de halve finale singles werden Puttershoeker Boyan Vogel en Dordtenaar Jeroen Kromeich huiswaarts gestuurd.

In de recreatiepoule werd het koppel gewonnen door Braulio Roncero en Hermie van Orsouw, zij waren te sterk voor thuisspelers Steve Guy en Pip t Jong. De single was voor Kevin Harms, hij won van Stefan Waterschoot. In totaal werd er 34 keer 180 gegooid en werd er een 157-finish door de wedstrijdleider genoteerd.

Rest te vermelden, sfeer volop en in 2013 is de 2e Binnenmaas Open.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws