Jermaine Wattimena wordt winnaar van de 41e OSR Finaledag na winst op Danny van Trijp Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Jermaine Wattimena wordt winnaar van de 41e OSR Finaledag na winst op Danny van Trijp

Jermaine Wattimena wordt winnaar van de 41e OSR Finaledag na winst op Danny van Trijp

Afgelopen dinsdag stond de finaledag van de 41e Oranjebar Super Ranking op het programma in de Oranjebar waar de top 16 van de ranking zich op uitnodiging aanwezig had gemeld uitgezonderd Rob van der Aa waardoor Roel Geelen als eerste reserve instromen mocht instromen voor een kans op de serieuze geldprijzen. Het totale prijzengeld werd dit keer vanwege de goede opkomst tijdens de ranking avonden verhoogd van 505 naar 840 euro.

Iets voor 20.30 uur werd er gestart in een double knock-out format waarin alle wedstrijden met uitzondering van de finale werden gespeeld over best of 7 legs. De finale moest in een best of 9 legs. Een winnaar opleveren.

Aan de winnaarszijde bleef Jermaine Wattimena ongeslagen, hij plaatste zich hiermee rechtstreeks voor de finale waarin hij uiteindelijk Danny van Trijp trof.

Via de herkansing van het schema bleven Stijn Donkers en Oswin Streden nog het langst meespelen voor een kans op de titel. In de wedstrijd voor de 3e en 4e plaats tussen Stijn en Oswin, won laatstgenoemde met 4-2.

Hierdoor kwamen Danny van Trijp en Oswin Streden oog in oog te staan. De wedstrijd werd beslist in het voordeel van Danny die hierdoor dus als tweede finalist mocht aantreden.

In de finale dus twee darters die elkaar ook al eerder troffen in de winnaarszijde van de sheet: Jermaine Wattimena uit Westervoort tegen Danny van Trijp uit Etten-Leur. Twee spelers met een PDC tourcard, garantie voor spektakel. In de finale was er deze keer wederom geen herkansing nodig en de partij werd beslist in het voordeel van Jermaine, hij won in sneltreinvaart met 5-2.

Einduitslag 41e Finaledag

Winner Jermaine Wattimena

Runner Up Danny van Trijp

3th & 4th Oswin Streden & Stijn Donkers

5th & 6th Jimmy van Schie & Kendji Steinbach

7th & 8th Dennis van der Steen & Kevin Verbakel

9th – 12th Javanico Jansen - Yoeri Duijster - Davy van der Zande -Cas Maessen

13th – 16th Roel Geelen - Kevin Lankhuizen - Bart de Koning - Peter van den Broek

Het aantal maximale scores tijdens de finaledag bedroeg 41 stuks en het aantal 100+ finishes kwam uit op 10. De inhoud van de Mysterie Box ging er ook dit keer niet uit zodat de inhoud van inmiddels €230,= mee gaat naar de eerste kwalificatiedag van OSR#42.

Maximale scores

1x door Stijn Donkers, Cas Maessen, Roel Geelen en Javanico Jansen

2x door Dennis van der Steen, Kevin Verbakel, Davy van der Zande en Kevin Lankhuizen

3x door Oswin Streden en Jimmy van Schie

5x door Kendji Steinbach

8x door Danny van Trijp

10x door Jermaine Wattimena

Hoge Finishes (100+)

101 door Kevin Verbakel

102 door Oswin Streden

107 door Danny van Trijp

110 door Oswin Streden

112 door Kevin Verbakel

114 door Oswin Streden

116 door Oswin Streden en Cas Maessen

120 door Davy van der Zande

160 door Jermaine Wattimena

De 42e editie van de Oranjebar Super Ranking start op dinsdag 05 september aanstaande. De inschrijving kost €6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 20:00 uur. Aanvang van het toernooi is 20:30 uur.

LET OP!!! HET MAXIMAAL AANTAL DEELNEMERS IS 48. VOL=VOL

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws